MENÜ

Galatasaray Londra yolcusu

Sarı-Kırmızılı ekibin Londra yolculuğu bugün başlıyor. Yaz kampına İngiltere'de başlayıp Slovenya'ya geçen, oradan İtalya'ya gidip tekrar Türkiye'ye dönen Galatasaray, turu yine Ada'da bitiriyor.

Galatasaray Londra yolcusu

Emirates Cup’a katılacak olan Cim Bom, bu sabah saatlerinde özel uçakla İngiltere’ye gidiyor. Saat 20.00’de bir idman yapacak olan Aslan’ın yarınki rakibi saat 16.00’da Porto olacak ve turnuva bu karşılaşmayla başlayacak. Aynı gün saat 18.20’de ise Arsenal ile Napoli kozlarını paylaşacak. Pazar günkü ilk mücadele ise saat 16.00’da Napoli ile Porto arasında. Son maçta Arsenal ve Galatasaray kozlarını paylaşacak, bu sınav da saat 18.20’de. Bu maçlar Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.

Burak ve Gökhan yok!

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada, Burak Yılmaz ve Gökhan Zan’ın sakatlıkları nedeniyle Emirates Cup kadrosuna alınmadığı belirtildi. Son antrenmanı sağ üst adalesindeki sertleşme nedeniyle yarıda bırakan ve tedavisine başlanan Burak Yılmaz’ın tedbir amaçlı olarak İngiltere’ye götürülmediği kaydedildi. Sakatlığı bulunan Gökhan Zan’ın da tedavisine devam edilmesi için İstanbul’da bırakıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ