MENÜ

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya bileniyor

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak olan Galatasaray, dün yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya bileniyor

Galatasaray'da hazırlıklar tam gaz devam ediyor...

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun 5. haftasında çarşamba günü deplasmanda Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçın çalışmalarına dün yaptığı idmanla devam etti.

Cuma günü oynanan ve 1- 1 tamamlanan Konyaspor karşılaşmasında 90 dakika süre alan futbolcular, antrenmanı nabız aralığına göre yapılan koşularla tamamladı. Diğer oyuncular ise dinamik ısınmayla başladığı idmana, pas çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra dar alanda çift kale oyun gerçekleştirilen antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Sarı-Kırmızılı futbolcuların neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Muslera hayranıyla buluştu

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın yerinden takip ettiği antrenmana ‘Uluslararası Make A Wish Vakfı’ temsilcileri de konuk oldu.

Haberin Devamı

Öte yandan idmanı tedavisi için Sivas’tan, İstanbul’a gelen 6 yaşındaki Mehmet Akif Doğan isimli minik bir taraftar da izledi. Mehmet Akif, antrenman sonrasında hayranı olduğu kaleci Fernando Muslera ile tanıştı. Tecrübeli eldiven, birlikte futbol oynadığı minik taraftara imzalı formasıyla, antrenman ekipmanlarını hediye etti.

Fatih Terim kulübeye dönüyor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 10 maç cezaya çarptırılan Fatih Terim, ligde Kayseri ve Konya ile oynanan maçlarında tribünde yer almıştı.

En son Fenerbahçe maçının ardından 6 Kasım’da Şampiyonlar Ligi’nde Schalke ile oynanan maçta kulübede yer alan tecrübeli teknik adam, 22 gün sonra saha kenarına geri dönecek.

2 maçlık cezasını çeken Terim, lig ve kupada oynanacak 8 maç sonrasında cezasını tamamlayacak.

Savunma yeniden dörtlüye dönecek

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Konya maçına 3-5-2 sistemi ile çıkan Sarı-Kırmızılılar’da taktik değişiyor. Teknik direktör Fatih Terim, çarşamba günü Lokomotiv maçında yeniden 4’lü savunmaya dönmeyi planlıyor.

Sağ bekte Martin Linnes’e formayı vermeyi düşünen başarılı çalıştırıcı, stoper ikilisini ise Ozan Kabak ve Serdar Aziz’den oluşturacak. Terim’in, sol bekte ise sakatlığını tamamen atlatan Yuto Nagatomo’ya şans vereceği öğrenildi.

YORUM YAZ