MENÜ

Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Avrupa bileti için ligde ilk 5’i zorlayan Galatasaray, maç eksiğiyle Osmanlıspor’un 6 puan gerisine düştü. Kasımpaşa’yı bugün Arena’da konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar’ın yarışı sürdürmek için kazanmaktan başka çaresi yok. Ancak eksikler can sıkıyor... Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşması ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

UEFA’dan gelen men cezasını bir an önce tamamlamak adına Avrupa bileti almak zorunda olan Galatasaray, ya Türkiye Kupası’nı almak ya da ligi ilk 5’te bitirmek zorunda. Bu doğrultuda bugün Kasımpaşa’yı TT Arena’da konuk edecek olan Cim Bom’un, 3 puan almaktan başka çaresi yok. Çünkü rakiplerinden Osmanlıspor, dün Antalya’yı 3 golle uğurladı ve maç fazlasıyla da olsa Galatasaray’a 6 puan fark attı. Ancak Sarı-Kırmızılı ekibin kadrosunda çok sayıda eksik olması tam anlamıyla can sıkıyor. Yasin, Donk ve Hakan Balta cezaları sebebiyle bugün forma giyemeyecek. Ayrıca Chedjou ve Denayer gibi savunma oyuncularının da sakatlıkları devam ediyor.

(ÖZET) Kasımpaşa - Galatasaray maç sonucu: 1-2

Galatasaray-Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray-Kasımpaşa maçı, 24 Nisan Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Bu karşılaşma Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Wesley Sneijder denenecek

Takımda durumu belirsizliğini koruyan isimlerden biri de Wesley Sneijder. Tecrübeli oyuncu son antrenmanda kendini denedi. Ancak Kasımpaşa karşısında ilk 11’de oynayıp oynamayacağına henüz karar verilmedi. Sneijder’in kadroya dahil edilip, sonradan oyuna girmesi de seçenekler arasında. Teknik patron Riekerink, Selçuk’un dönüşüyle bir nebze de olsa nefes almış durumda. Ayrıca Emre Çolak’ın yükselen performansı da takım için kilit rol oynayacak.

Sınırda 2 isim

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki mücadele öncesi ev sahibinde Muslera, konuk ekipte de Abdullah Durak ceza sınırında bulunuyor.

3 maçtır yenilmiyor

Aslan, Kasımpaşa ile ligde karşılaştığı son 3 maçı da kaybetmedi. En son 2013-2014 sezonunda TT Arena’da rakibine 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup olan Cim Bom, sonraki 3 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldı.

Üst üste 37 puan

Galatasaray, ligde çıktığı üst üste 19 maçta 37 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, bu periyottaki 4 galibiyetini TT Arena’da elde etti. Cim Bom diğer 15 karşılaşmadan ise 7 yenilgi, 8 beraberlikle ayrıldı.

Kazanmaya hasret kaldı

Galatasaray, ligde 7 maçtır kazanamıyor. En son 22. haftada Trabzonspor’u 2-1 mağlup eden Cim Bom, sonrasında 4’ü deplasmanda, toplam 7 maçta 3 yenilgi, 4 beraberlik yaşadı. Sarı-Kırmızılılar, en son 1976-1977 sezonunda üst üste 9 maç kazanamama serisine ulaşmıştı.

TT Arena’da daha iyi

Sarı-Kırmızılı ekibin TT Arena karnesi, deplasmana göre daha iyi. Bu sezon sadece ligin 2. haftasında Osmanlıspor’a 2-1 kaybeden Cim Bom, ardından sahasında oynadığı 13 lig maçında 6 beraberlik,
7 galibiyet yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ