MENÜ

Galatasaray kadrosunda Fransız ihtilali Büyük sürpriz...

Fenerbahçe derbisi için sarı kırmızılıların kadrosu hemen hemen belli oldu. Tudor ise büyük bir sürprize imza atarak önemli bir değişikliğe imza attı.

Galatasaray kadrosunda Fransız ihtilali Büyük sürpriz...

Galatasaray kadrosuna Fransız operasyonu! Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Igor Tudor, Pazar günü Cedric Carrasso’yu Fenerbahçe maçı kadrosuna dahil etme kararı aldı.

Muslera’nın arkasını sağlama almak adına 2.kaleci olarak transfer edilen Fransız kaleci, Fenerbahçe derbisinde tribünde değil, kulübede olacak. Muslera’nın sakatlık yada kart görebileceği ihtimalini de göz önünde bulunduran Hırvat teknik adam Carrasso’yu maç kadrosuna dahil edecek.

Gomis'ten Fenerbahçe sözleri!

TEK MAÇTA KULÜBEDEYDİ

Bu sezon yalnızca Konyaspor maçında kulübede yer alan Carrasso, derbide de kadroda yer alacak. Statü gereğince maç kadrosunda en fazla 12 yabancı bulundurması gereken Galatasaray’da, Tudor’un Carrasso kararı nedeniyle bir yıldız oyuncu da tribüne gidecek.

Muslera, Mariano, Maicon, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda ve Gomis’e ilk 11’de kesin olarak yer verecek olan Tudor, sol bekte Linnes-Latovlevici arasında tercihini yapacak.

Denayer’i de maç kadrosuna kesin olarak alacak olan Tudor, Garry Rodrigues ya da Linnes-Latovlevici arasında tercihini yapıp birini tribüne gönderecek.

Kaynak: Hürriyet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Galatasaray’a eleştiri!


Haberin Devamı
YORUM YAZ