MENÜ

"Galatasaray kaçtı, hakem yardım etti!"

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u sahasında konuk etti. Sarı-kırmızılılar 2-0 öne geçtiği mücadeleden 2-2'lik skorla ayrıldı. Galatasaray bu sonuçla puanını 25'e yükseltti ancak 25 puanı bulunan Beşiktaş ve Trabzonspor'un averaj farkı nedeniyle gerisinde kaldı. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının ardından Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e karşılaşmayı değerlendirdi. Galatasaray'ın Rizespor karşısındaki oyununu beğenmediğini ifade eden Emre Tilev, "Galatasaray bu oyunla bu görüntüyle Şampiyonlar Ligi bileti alamaz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın golleri 40'da Rodrigues, 58'de Eren Derdiyok, 67'de Umar Aminu ve 80'de Samudio'dan geldi

Haberin Devamı

Galatasaray bu sonuçla puanını 25'e yükseltti ancak 25 puanı bulunan Beşiktaş ve Trabzonspor'un averaj farkı nedeniyle gerisinde kaldı. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının ardından Fanatik TV'de Hakan Ateşler'e karşılaşmayı değerlendirdi.

Galatasaray'ın Rizespor karşısında ortaya koyduğu oyunu beğenmediğini ifade eden Emre Tilev, "Eren Derdiyok tamam gol attı ama bu kadar ısrar etmenin anlamı nedir? Galatasaray, yatsın kalksın Muslera'ya dua etsin. Muslera elleri öpülesi adam." dedi.

Galatasaray'ın bu sene sergilediği bu oyunla şampiyon olamayacağını ifade eden Emre Tilev, "Galatasaray Şampiyonlar Ligi bileti alamaz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın gelecek haftalarda Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'yla oynayacağı maçlar öncesi konuşan Emre Tilev, "Başakşehir Galatasaray'ı ham yapar, Kasımpaşa ham ham yapar. Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında kaçtı, hakem yardım etti, Çaykur Rizespor beraberliği aldı." dedi.

YORUM YAZ