MENÜ

Galatasaray İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona çok yakın

Son dakika Galatasaray transfer haberi...Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yaptığı son görüşme de olumlu geçti. Şu sıralarda sadece ödeme takvimi ve iki tarafın da maliyetini en aza düşürecek formüller üzerinde duruluyor. İrfan'ın en geç 1 haftaya Galatasaray forması giyeceği ifade ediliyor.

Galatasaray İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona çok yakın

Cim Bom, İrfan Can Kahveci transferinde mutlu sona her geçen gün biraz daha yaklaşıyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ arasında gerçekleşen son görüşme de olumlu geçti. Tarafların şu sıralarda ödeme takvimi üzerinde pazarlıklar yaptığı belirtiliyor. Ayrıca hem Galatasaray'ın devre arasında Finansal Fair-Play bütçe sorunu yaşamaması hem de Başakşehir'in bir sonraki satıştan Gençlerbirliği'ne verilecek payı mümkün olduğu kadar düşürebilmek adına çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılı kulübe yakın kaynaklar, İrfan Can'ın en geç bir hafta içerisinde Galatasaray'ı resmi imza atacağını belirtiyor. Teknik patron Fatih Terim'in ikinci yarı için oyun planlarını İrfan Can'ın transferi üzerine kurduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Albayrak etkili oldu

Oyuncunun bonservisinin yüzde 50-50 Galatasaray ile Başakşehir arasında paylaşılması, sezon sonuna kadar kiralanıp lig bitiminde zorunlu satın alma maddesi eklenmesi, transfere takas dahil edilerek ücretten düşülmesi gibi birçok seçenek masada. Bunların tamamı, süreci kolaylaştırmak üzere tartışılıyor. Başkan Cengiz'in, özellikle Fatih hocaya müjdeyi vermek için sabırsızlandığı ifade ediliyor. Ayrıca Albayrak'ın da görüşmelerde çok etkili olduğu ve kişisel ilişkilerini kullanarak transferde pozitif bir zemin oluşturduğu öğrenildi.

Metin Karabaş

YORUM YAZ