MENÜ

Galatasaray'ın yeni hedefi: Famara Diedhiou

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, transfer çalışmaları için Avrupa seferine çıktı. İlk hedef Fransa 2. Ligi takımı Clermont’ta kiralık oynayan 23 yaşındaki Senegalli golcü Famara Diedhiou...

Galatasaray'ın yeni hedefi: Famara Diedhiou

Yurt dışı transfer çalışmalarına start veren Galatasaray’da, futbol direktörü Cenk Ergün listedeki isimlerin durumlarını öğrenmek amacıyla Avrupa seferine çıktı. Önceliği gelecek vaat eden ve maliyeti düşük oyunculara veren Sarı-Kırmızılılar’ın ilk rotası Fransa. Sezon başında 2. ligden Carole’ü transfer eden yönetim, bu kez Clermont’ta kiralık forma giyen 23 yaşındaki Senegalli golcü Famara Diedhiou’nun peşinde. Bonservisi Sochaux’da olmasına rağmen, bu sezon 2. ligde çıktığı 36 maçta 21 gol kaydeden 1.92’lik santrforun piyasa değeri ise 2 milyon Euro civarında.

Yeni hoca bekleniyor

Galatasaray Yönetimi’nin asıl hedefi olan nokta transferler konusunda ise yeni hocayı beklediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, takım düzenine uyum sağlayacak nitelikte yıldız oyuncu alırken, teknik direktörle uyumlu şekilde hareket etmeyi planlıyor. Hoca krizinin de Mayıs ayı sonuna kadar çözülmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ