MENÜ

Galatasaray'ın kupada bileği bükülmüyor

Galatasaray, son 3 sezonda da Türkiye Kupası’nı müzesine taşıdı.

Galatasaray'ın kupada bileği bükülmüyor

Galatasaray, Türkiye Kupası’nda 13 maçtır yenilmiyor. Cim Bom, en son 19 Mayıs 2015’te yarı finalde Sivasspor deplasmanında 2-1 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, ardından oynadığı 2’si final toplam 13 maçtan 10 galibiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, son 3 sezonda da Türkiye Kupası’nı müzesine taşıdı.

En çok golü kaptan attı

Selçuk İnan, mevcut kadroda Galatasaray’ın Türkiye Kupası’nda en çok gol atan ismi. Başarılı futbolcu, forma giydiği 20 maçta, rakip ağlara 8 gol bıraktı. Selçuk, 1 gol daha atarsa Arda Turan, Erdal Keser, Şevki Şenlen ve Fatih Terim gibi isimleri bu kulvarda geride bırakacak.

TT Arena’da büyük fark

Galatasaray, TT Arena’da bugüne kadar 20 Türkiye Kupası maçı oynadı. Sarı-Kırmızılılar, sahadan 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. Ağlarında 21 gol gören Cim Bom, 3 gol bulması durumunda Arena’da 50 gole ulaşacak.

Maça ilgi çok az

Sarı-Kırmızılı ekibin Dersimpor ile oynayacağı maçın biletlerine taraftar fazla ilgi göstermiyor. Arena’daki son iki maçında üst üste sezonun seyirci rekorunu kıran Galatasaraylılar, bilet fiyatları 20 TL’den başlamasına rağmen, karşılaşmanın açık kanalda ve 21.00 gibi geç bir saatte oynanacak olması sebebiyle mücadeleye rağbet etmedi.

Serdar Aziz sahne alıyor

Cim Bom’a transfer olduktan sonra sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Serdar Aziz, bugün ilk kez bir resmi maçta Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor. Bursaspor’dan 4.5 milyon Euro’ya alınan genç savunmacının nasıl bir performans ortaya koyacağı merak konusu.

Martin Linnes geri dönüyor

Ligin ilk maçında 39 dakika forma giydikten sonra Riekerink tarafından bir daha şans verilmeyen Martin Linnes, bugün sol bekte görev alacak. Kadroda alternatifi olmayan Carole’ü dinlendirmek isteyen Hollandalı hoca, onun yerine Norveçli futbolcuyla özel bir görüşme yaparak değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ