MENÜ

Galatasaray için Riza Durmisi iddiası

Transfer sezonunun hızlı takımlarından olan Galatasaray, sol bek ihtiyacı için Real Betis'in kapısını çaldığı iddia edildi. Danimarka basınının iddiasına göre Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Riza Durmisi için görüşmelere başladı.

Galatasaray için Riza Durmisi iddiası

Birçok mevki için transfer yapacak olan Galatasaray'ın sol bek mevkisi için Real Betis'te forma giyen Riza Durmisi için görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

Danirmarka basını Arnavut asıllı Danimarkalı sol bek Riza Durmisi için Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün'ün görüşmelere başladığını iddia etti. Galatasaray'ın Riza Durmisi için kulübü Real Betis'e 12 milyon euro bonservis bedeli önerdiği iddialar arasında.

Muzzi Ozcan: Transferi doğrulayabilirim'

Danimarka basını haberine kaynak olan Emre Mor'un menajeri Muzzi Ozcan'ı gösterdi. İddialara göre Özcan, "Rıza Durmisi'nin Galatasaray'a transfer olacağını doğrulayabilirim. Geçen sezon La Liga'da çok iyi bir performans sergiledi vr artık seviye atlama zamanı geldi. Bence şu an Avrupa'nın en iyi 10 sol bekinden biri. Betis kulübüne saygı duyuyorum ama Durmisi artık daha üst seviyeye çıkmayı hak ediyor." diyerek transferi doğruladı.

Gomis, Belhanda ve Maicon transferleri için ciddi bonservis bedelleri ödeyen sarı kırmızılı ekibin Riza Durmisi için 12 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkartıp çıkartmayacağı ise merak konusu oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ