MENÜ

Galatasaray için Jorge Jesus iddiası!

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, gelecek sezon Igor Tudor'la yola devam edileceğini açıklamıştı. Buna karşın Portekiz basınında, Sporting Lizbon'daki geleceği belirsizliğini koruyan Jorge Jesus'un, Galatasaray'la dirsek teması halinde olduğuna dair iddialar yer alıyor.

Galatasaray için Jorge Jesus iddiası!

Dönem dönem ismi Türk takımlarıyla anılan teknik direktör Jorge Jesus'un adı şimdi de Galatasaray'la anılmaya başlandı.

İddiaların kaynağı ise Portekiz'den geliyor...

O Jogo gazetesi; Bu sezon şampiyonluk yarışının uzağında kalan Sporting Lizbon'da başkan Bruno de Carvalho'yla arası gergin olan Jesus'un, olası bir ayrılığa karşın Galatasaray'la temas halinde olduğunu öne sürdü.

Benfica ile büyük başarılar elde eden 62 yaşındaki teknik adam, 2 yıldır görev yaptığı Sporting Lizbon'da bir türlü istikrarı sağlamayı başaramazken, kurt hocanın hali hazırda Lizbon ekibiyle 2 yıllık 16 milyon Euro'yu bulan yüklü bir kontratı bulunuyor.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in gelecek sezon yola Igor Tudor'la devam edileceğini duyurması, aynı zamanda geçtiğimiz haftalara göre Jorge Jesus'un Sporting'de kalma ihtimalinin bir nebze artması, bu iddiaların doğruluğu konusundaki soru işaretlerini artırıyor.
Galatasaray Bertrand Traore'yi istiyor....

Galatasaray, Sancho Lyttle'la görüşüyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ