MENÜ

Galatasaray için 3 puandan fazlası

Lige galibiyetle başlayan Galatasaray’da Terim’in, Gomis-Belhanda-Feghouli’ye verdiği gözdağı, Onyekuru’nun oyuna katkısı ve Mariano’nun dönüşü kara bulutları dağıttı.

Galatasaray için 3 puandan fazlası

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Süper Kupa'yı penaltılarla Akhisar'a kaybeden Galatasaray, Süper Lig'e Ankaragücü galibiyetiyle başladı ve 5 günde krizden çıktı. İşte sarı-kırmızılı takım için üç puandan fazlası olan Ankaragücü maçının şifreleri:

Haberin Devamı

1- Kaptanlardan Selçuk yerlilerle, Muslera yabancılarla toplantı yaptı ve takım içindeki herkes özeleştiride bulundu. Fatih Terim ve yardımcıları da oyuncuları motive edici konuşmalar yaptı. Süper Kupa'da morali bozulan takım kendine geldi.

2- Belhanda, Feghouli ve Gomis'i yedek bırakan Terim, hem formsuz yıldızlarına gözdağı verdi hem de takıma, "Herkesin forma şansı eşit" mesajını gönderdi. Sinan Gümüş kullandığı etkili kornerle, Eren Derdiyok golüyle skora katkı yaptı ve Terim'in güvenini boşa çıkarmadı.

3- Bozuk zeminde yenik duruma düşen sarı-kırmızılı takım, ciddi bir taraftar baskısının olduğu deplasmanda kazanmasını bildi. Konya dönüşü cenaze evini andıran takım uçağı Ankaraİstanbul yolculuğunda ise bayram yeriydi ve oyuncular tezahüratlar yapıp fotoğraflar çektirdi.

Haberin Devamı

4- Yeni transfer Henry Onyekuru ilk resmi maçında olumlu sinyaller verdi. Onyekuru Fatih Terim'in özellikle deplasmanlarda önemli hücum silahı olacak.

5- Geçen sezon şampiyonluk yolunda Başakşehir'e kritik bir gol atan Mariano takıma dönüşüyle seviye atlattı. Brezilyalı sağ bek, Ankaragücü maçında sahanın yıldızıydı.

Ankaragücü deplasmanında kötü zemin yüzünden 221 pas yapabilen G.Saray, geçen sezon sadece bir kez bu rakamın altında kalmıştı.

YORUM YAZ