MENÜ

Galatasaray - Hatayspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İşte 11'ler)

Süper Lig'de 11. hafta heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı mağlup ettiği haftada zirve mücadelesini sürdürmek isteyen Galatasaray Hatayspor ile karşı karşıya geliyor. Ayrıca Hatayspor'da 3 futbolcu koronavirüs olduğu için bu önemli maçta forma giyemeyecek. Peki, Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de... Galatasaray'ın 11'i belli oldu. Fatih Terim Taylan Antalyalı kararını verdi ve 25 yaşındaki futbolcu bugün 11'de görev alacak.

Galatasaray - Hatayspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İşte 11'ler)

Galatasaray'da gözler Hatayspor ile oynanacak maça çevrildi. Süper Lig'de 11. hafta maçında Galatasaray ligin flaş ekibi Hatayspor'u konuk edecek. Son haftalarda oldukça formda olan ve son hafta bir çok eksiğine rağmen deplasmanda Çaykur Rizespor'u deviren Galatasaray çıkışını Hatayspor karşısında sürdürmek istiyor. Ömer Erdoğan yönetiminde tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken Hataysapor ise deplasmanda puan ya da puanlar arayacak.

Haberin Devamı

İşte 11'ler

Galatasaray: Fatih Öztürk, Emre Taşdemir, Marcao, Donk, Linnes, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Feghouli, Oğulcan, Diagne.

Galatasaray'ın yedekleri: Okan, Şener, Belhanda, Etebo, Kerem Aktürkoğlu, Ömer, Luyindama, Arda, Sekidika, Ali Yavuz.

Hatayspor: Munir, Popov, Renan, Yusuf, Burak, Rayane, Sackey, Selim, Traore, Babajide Akintole, Diouf

Galatasaray - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

5 Aralık Cumartesi günü (Bugün) saat 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak. Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Dördüncü hakem ise Bülent Birincioğlu olacak.

GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

İlk randevu

Galatasaray ile Hatayaspor, oynayacakları maçla ile birlikte Süper Lig'de ilk kez rakip olacak. İki ekip daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda iki takım da 1'er galibiyet aldı. Sezon başında iki takım arasında İstanbul'da oynanan hazırlık maçı ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

Haberin Devamı

5 maçlık galibiyet serisi var

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son oynadığı 5 müsabakada rakiplerine 3 puan kaybetmedi. Sarı-kırmızılılar bu süreçte 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor ve Çaykur Rizespor'u yenerken, Kayserispor ile berabere kaldı. Cimbom son olarak sahasında Alanyaspor'a kaybetmişti. Aslan son oynadığı 5 maçta rakip filelere 10 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

İç sahada 2 galibiyet

Süper Lig'de geride kalan 10 haftada Galatasaray dış sahada daha çok puan topladı. Sarı-kırmızılılar Türk Telekom Stadyumu'nda oynadığı 5 karşılaşmada 8 puan alırken, deplasmandaki 5 müsabakada 12 kazandı. Cimbom evinde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlup aldı. Bu maçlarda 6 gol atıp, 4 gol yedi.

3 futbolcu sınırda

Galatasaray'da Hatayaspor maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Christian Luyindama, Younes Belhanda ve Taylan Antalyalı bu mücadelede sarı kart görmesi halinde Fatih Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.

YORUM YAZ