MENÜ

Galatasaray haberi: Yedlin transferinde mutlu son!

Sağ bek pozisyonuna bir takviye yapmak isteyen Galatasaray, Newcastle United ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek DeAndre Yedlin ile anlaşma sağladı. Uzun süredir Newcastle yönetiminden transferine ilişkin bir geri dönüş alamayan Yedlin'in son gelişmelerin ardından transferinin devre arasında bittiği aktarıldı. Sezonun ikinci yarısında Galatasaray forması giyebilecek olan Yedlin'in yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

Galatasaray haberi: Yedlin transferinde mutlu son!

Omar Elabdellaoui'nin yılbaşı gecesi yaşadığı talihsiz kaza sonrası tedavisi devam ederken Galatasaray, sağ bek pozisyonu için de arayışlarını sürdürüyordu. Galatasaray'ın Newcastle United'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek DeAndre Yedlin ile her konuda anlaşma sağladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Express Sport'un özel haberine göre Yedlin, birçok kez Newcastle'da kalmak istediğini belirtse de bu isteği İngiliz kulübünde karşılık görmedi. Takımda kalmak adına uzun süre cevap bekleyen ve karşılık alamayan Yedlin'in Galatasaray'a 'Evet' dediği belirtildi.

Yedlin'in kulübe yaptığı çağrıların görmezden gelinmesi nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtilirken CBS Sports'a konuşan ABD'li oyuncu, "Şu anda Newcastle'dan kalmamı isteyip istemedikleri veya gidebilmem konusunda biraz netlik istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bu sezon normalde Newcastle kadrosunda düşünülmeyen Yedlin, sağ bekte Javi Manquillo ve Emil Krafth'ın corona virüs ile muzdarip oldukları dönemde forma şansı buldu.

Yarın İstanbul'da!

Newcastle'da bulduğu yetersiz şans nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Yedlin için Galatasaray'ın düşük bir bonservis bedeliyle transferi bu ay içinde bitirmek istediği aktarılmıştı. TRT Spor'un haberine göre ise her konuda anlaşma sağlandı ve yıldız oyuncunun yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

Devre arasında Henry Onyekuru, Halil Dervişoğlu ve Mostafa Mohamed transferlerini bitiren Galatasaray, Yedlin ile birlikte 4. transferine imza atmış olacak.

YORUM YAZ