MENÜ

Galatasaray haberi: Onyekuru transferinde son dakika!

Galatasaray, Onyekuru açıklaması! Galatasaray, Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru'yu kadrosuna dahil ediyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, yaptığı görüşmeler doğrultusunda Onyekuru transferinde yaşanan son dakika gelişmelerini Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Galatasaray: Henry Onyekuru bu akşam İstanbul'da! Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Nijeryalı oyuncunun transferiyle ilgili yaşanan son dakika gelişmelerini aktardı.

Haberin Devamı

KAP hazırlıklarının başladığını belirten Karabaş, Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Halil Dervişoğlu ile ilgili de tüm detayları Fanatik TV'ye aktardı.

SON DAKİKA BİLGİ NOTU: Galatasaray'ın İstanbul'a gelmesini beklediği Henry Onyekuru henüz uçağa binemedi! Onyekuru adına bugün Paris-İstanbul uçağına bilet alındığı öğrenilirken, oyuncu kontuar kapanıncaya kadar havalimanına gelmedi. Edinilen bilgiye göre Fransa'daki Covid önlemleri kapsamında rötar yaşanıyor. Test sonuçlarını bekleyen Onyekuru'nun İstanbul'a geldikten sonra karantinaya girmesi de gerekecek.

YORUM YAZ