MENÜ

Galatasaray haberi: Marcao'ya 1.2 milyon TL ceza kapıda

Bir oyuncuya senelik ücretinin yüzde 10'u kadar ceza kesilebilmesi nedeniyle Galatasaray'da; 1.2milyon Euro kazanan Marcao'ya, 120 bin Euro (1.2milyonTL) ceza kesilmesi bekleniyor. Ayrıca satılması gündeme gelen Brezilyalı için Rus ekibi Zenit de devreye girdi.

Galatasaray haberi: Marcao'ya 1.2 milyon TL ceza kapıda

Giresunspor mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa atıp, sonra yumruklayan Marcao'nun cezası belli oluyor... Gelen son haberlere göre Brezilyalı futbolcu, daha önce konuşulduğu gibi kadro dışı bırakılacak.

Haberin Devamı

Ayrıca bir oyuncuya verilebilecek maksimum para cezasının, yıllık ücretinin yüzde 10'u kadar olduğu öğrenilirken, bu doğrultuda 25 yaşındaki futbolcuya da senelik ücretinin 10'da 1'i kadar para cezası kesilecek. Yani senelik 1.2 milyon Euro kazanan Marcao'ya, 120 bin Euro (1.2 milyon TL) ceza verilecek.

8 milyon verdiler ama...

Öte yandan Brezilyalı savunmacının satışı da gündemdeydi. Bu anlamda Rus ekibi Zenit'ten, 8 milyon Euro'luk bir teklif olduğu öğrenildi. Ancak Galatasaray Yönetimi'nin istediği rakamın ise 12 milyon Euro olduğu belirtildi. İki tarafın önümüzdeki günlerde anlaşma şartları için masaya oturması bekleniyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ