MENÜ

Galatasaray haberi: Manchester United, Mostafa Mohamed'in peşinde

Son dakika haberi... İngiliz devi Manchester United, Aslan'ın genç forveti Mostafa Mohamed için nabız yokladı. Opsiyon kullanılmazsa işler karışabilir... Mısır basını, Manchester United'ın Zamalek'e Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a transferiyle ilgili sözleşme detaylarını sorduğu ve genç golcüyle ilgilendiğini yazdı. Galatasaray, 4 milyon dolarlık opsiyonunu bir an önce kullanmazsa yıldız golcü konusunda sıkıntı yaşayabilir.

Galatasaray haberi: Manchester United, Mostafa Mohamed'in peşinde

Mısır basınının haberine göre, Manchester United, Zamalek'e Mohamed'in Galatasaray'a transferiyle ilgili mukavele detaylarını sordu ve ilgisini iletti. Satın alma opsiyonu Galatasaray'da olmasına rağmen Mohamed'in yakın bir arkadaşı, "Opsiyon maddesinin aktif hale gelmesi, Mostafa'nın onayına bağlı." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ONUN ONAY VERMESİNE BAĞLI

Aynı kaynak, "Mostafa Mohamed, Galatasaray'ın opsiyonu kullanmasına onay vermezse Zamalek'e dönüp sonrasında da kulübünün iyi bir para kazanmasını sağlayabilir. Çünkü Zamalek'e karşı büyük bir sevgisi ve saygısı var." dedi.

Eğer Sarı-Kırmızılı ekip vakit kaybetmeden 4 milyon doları ödeyip oyuncunun tapusunu alırsa bu problemi çözebilir. Sürecin uzaması halinde Mostafa Mohamed transferiyle ilgili ortalık karışacak gibi gözüküyor.

ŞİMDİDEN İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un Mısırlı oyuncusu Karim Hafez, "Mostafa Mohamed'den kimse böyle bir performans beklemiyordu. Harika bir başlangıç yaptı. Şimdi İngilizce öğreniyor ve gelişimi için çalışıyor. Sadece bir sezon sonra daha büyük bir kulübe gideceğini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hafez'in Mısır basınına yaptığı açıklamanın ardından Manchester United iddiaları daha da güçlendi. İş tamamen Galatasaray Yönetimi'nde...

Kaynak: Akşam

YORUM YAZ