MENÜ

Galatasaray göndermişti A Milli takımımıza karşı forma giyecek

EURO 2020 Elemeleri H Grubun’da Ay – Yıldızlı Milli takımımız yarın Izlanda karşısına çıkacak. Saat 21.45’te Laugardalsvöllur stadında oynanacak olan karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetecek. Milli takımımızda cezalı oyuncu bulunmazken Cenk Tosun, Okay Yokuşlu ve Ozan Kabak sakatlıkları dolayısıyla kadroda yer almıyor. Hakan Çalhanoğlu ise belirsizliğini koruyor.

EURO 2020 Elemeleri H Grubun’da Ay – Yıldızlı Milli takımımız yarın İzlanda karşısına çıkacak. Saat 21.45’te Laugardalsvöllur stadında oynanacak olan karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak yönetecek. Milli takımımızda cezalı oyuncu bulunmazken Cenk Tosun, Okay Yokuşlu ve Ozan Kabak sakatlıkları dolayısıyla kadroda yer almıyor. Hakan Çalhanoğlu'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Emre Taşdemir, Ömer Ali Şahiner, Gökhan Akkan, Enes Ünal ve Efecan Karaca İzlanda’ya giden 25 kişilik kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Rakip İzlanda'nın kadrosunda ise Everton’da oynayan Gylfi Sigurdsson, Cardiff City’den Al Arabi'ye transfer olan eski Premier Lig oyuncusu Aron Gunnarsson, bir dönem Gençlerbirliği forması giyen Kari Arnason yer alıyor. 2016 – 2017 sezonunda Galatasaray’da yarım sezon yer alan Kolbein Sigthorsson da İzlanda kadrosunda bulunan bir diğer isim. Karşılaşmanın oynanacağı esnada hava sıcaklığının 10 – 12 derece olması beklenirken İzlanda galibiyetine 2.50, Türkiye galibiyetine 2.30, beraberliğe ise 2.75 oran verildi.

YORUM YAZ