MENÜ

Galatasaray'ın Gaziantep FK maçı kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray'ın Süper Lig'de karşılaşacağı Gaziantep FK maçının kamp kadrosunu açıklandı. sarı kart cezalısı Ömer Bayram ve Mostafa Mohamed'in yanı sıra, Arda Turan ve Fatih Öztürk kafilede yer almadı.

Galatasaray'ın Gaziantep FK maçı kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray , Süper Lig’in 30.haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki antrenman içeride ısınma egzersizleri ile başladı. Daha sonra sahaya çıkan futbolcular top kapma/pas çalışmasının ardından geniş alanda hücum varyasyonları üzerinde durulan taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Galatasaray yarınki Gaziantep FK karşılaşması için bugün 14.15’te kalkacak uçakla Gaziantep’e gidecek.

Sarı-kırmızılılarda sarı kart cezalısı Ömer Bayram ve Mostafa Mohamed'in yanı sıra, Arda Turan ve Fatih Öztürk kafilede yer almadı.

Kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, İsmail Çipe, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Işık Kaan Arslan, Victor Nelsson, Inaki Pena, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Semih Kaya, Sofiane Feghouli, Sacha Boey.

YORUM YAZ