MENÜ

Galatasaray final kapısında

Ligde ipleri eline alan ve kalan tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray, şimdi de gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-Kırmızılı ekip, 0-0’ın rövanşında bu akşam Yeni Malatya’ya konuk oluyor.

Galatasaray final kapısında

Galatasaray’da gözler kupa mesaisine çevrildi. Süper Lig’de bitime 5 hafta kala ibreyi lehine çeviren ve tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı-Kırmızılılar, şimdi de rotayı Türkiye Kupası’na çevirdi.

Haberin Devamı

Yarı final karşılaşmasında, 0-0’ın rövanşında bugün Yeni Malatya’ya konuk olacak Galatasaray, sahaya tamamen as oyunculardan kurulu bir kadroyla çıkacak. 2 maçlık cezasını tamamlayan Luyindama ile ligdeki son karşılaşmada sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Onyekuru da bugünkü mücadelede ilk 11’de yer alacak.

Gollü beraberlik yetiyor

Zorlu karşılaşmada galip gelen taraf final biletini kapacak. 90 dakika 0-0 biterse, uzatmalara gidilecek. Her türlü gollü beraberlik ise deplasman kuralı nedeniyle Galatasaray’ı finale taşıyacak. İki takım arasındaki son maç, Türk Telekom Stadı’ndaydı ve Aslan, kupadaki golsüz sınavdan sonra oynanan bu lig mücadelesini 3-0 kazanmıştı.

YORUM YAZ