MENÜ

Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası Zeynep Ülkü Kahya: Birlik beraberlik içindeyiz

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki oyuncusu Zeynep Ülkü Kahya, 7-0 kazandıkları Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maç öncesi Riva'da kampa girdiklerini belirten Zeynep, ''Çok güzel bir maç geçirdik. Takımda herkes birbiriyle iyi anlaşıyor. Herkes abla kardeş gibi. Birlik beraberlik içindeyiz” dedi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası Zeynep Ülkü Kahya: Birlik beraberlik içindeyiz

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kadın futbol takımları, kadına şiddete karşı toplumsal farkındalık yaratmak için dostluk maçında karşılaştı. Nef Stadyumu’ndaki karşılaşma Fenerbahçe'nin 7-0'lık üstünlüğü ile son buldu. 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki oyuncusu Zeynep Ülkü Kahya, ''Kadına şiddete dur demek için bu maçı yaptık. Galibiyetle ayrıldık. Çok güzel bir maç geçirdik bu maçtan önce. Bu maç öncesinde Riva’da kampa girdik” dedi.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası rakip takımdan kimseyle konuşmadıklarını ifade eden Zeynep, “Takımın en küçükleri biziz. Bu yaşta burada olmak gurur verici. Takımda herkes birbiriyle iyi anlaşıyor. Herkes abla kardeş gibi. Birlik beraberlik içindeyiz” ifadelerini kullandı. (DHA)

YORUM YAZ