MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Galatasaray - Fenerbahçe maçına artık sayılı günler kaldı. İki takım taraftarları derbi biletleri hakkında bilgiler araştırıyor. İşte detaylar...

Galatasaray - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı? Galatasaray - Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? İşte Cuma akşamı oynanacak dev derbi öncesi iki takım taraftarları bu soruların cevaplarını arıyor. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Galatasaray'dan bilet açıklaması...

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis 11.Hafta maçında, 2 Kasım 2018 Cuma günü saat 21:00’de Fenerbahçe A.ş. takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya gelecektir. Maçın biletleri 30 Ekim Salı günü, Beyoğlu GSStore, Aslanlıyol gişeleri, aktif satış noktaları, passo.com.tr ve 0850 724 33 44 numaralı passolig çağrı merkezinden satışa sunuldu.

Fiyatlar her ne kadar cep yaksa da, derbinin zirve yarışındaki kritik önemi nedeniyle taraftarların hassas davrandığı belirtiliyor. Tribün kategorisine göre bilet fiyatları 150 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.

Galatasaray - Fenerbahçe bilet fiyatları...

Galatasaray - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı

Yönetimden kombinelilere çağrı

Sarı-Kırmızılı yönetim, maça gelemeyecek olan kombine sahiplerinden, biletlerini tek maçlığına devretmelerini istiyor. Bu kampanyaya katılan taraftarlara, önümüzdeki sezonun kombine kart satışlarında indirim yapılacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Bunlara dikkat!

■ PFDK’nın 25 Ekim’deki kararı neticesinde, saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu Batı VIP 100 numaralı ve Doğu Tribün 115 numaralı bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik biletleri bloke edildi. Bu taraftarlardan biletlerini bir maçlığına transfer etmeleri isteniyor.

■ Tüm bilet kategorileri yemeksiz. İsteyen taraftarlar ekstra ücret ödeyerek yiyecek - içecek satın alabiliyor.

■ Stat otoparkı yalnızca sezonluk otopark kartı alan kombine sahiplerinin kullanımına açık. Maçlık stat otopark kullanım hakkı bulunmuyor.

■ Türk Telekom Stadı Aslanlı Yol gişeleri haftanın her günü 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor.

■ Beyoğlu GSStore haftanın her günü 10.00 - 22.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

■ 0-6 yaş ücretsiz.

Galatasaray - Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı mı

YORUM YAZ