MENÜ

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası flaş yorum: Hayal kırıklığı!

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Alınan bu sonuçla Galatasaray puanını 7'ye, Fenerbahçe ise 5'e yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, dev derbiyi yorumladı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 0-0 eşitlikle sona erdi. Süper Lig'in 3. haftasında oynanan dev derbi sonrası Galatasaray puanını 7'ye, Fenerbahçe ise 5'e yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, dev derbiyi yorumladı.

Galatasaray'ın maça kötü başladığını ifade eden Erman Özgür, "Gecenin hayal kırıklığı Galatasaray. Maçın hiçbir bölümünde net bir 10 dakika maçın kontrolünü Fenerbahçe'den alamadı. İştahlı oyunu göremedik." dedi.

Fenerbahçe'nin bu orta sahasıyla, Türkiye'de hiçbir takıma kolay kolay geçit vermeyeceğini söyleyen Erman Özgür, "Hem enerji var, hem Ozan Tufan dikine deniyor. Sosa tamamen hazır olmamasına rağmen top ayağına geldiğinde Fenerbahçeli oyuncuların çok güvendiği bir isim olduğu çok belli. Fenerbahçe, maç öncesindeki beklentilerin üstüne çıkan taraf oldu" dedi.

YORUM YAZ