MENÜ

"Galatasaray evinde kaybettiği anda..."

Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Galatasaray - Atiker Konyaspor maçı öncesi Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray, evinde Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, Galatasaray - Atiker Konyaspor maçı öncesi Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki sakat futbolcular adeğinen Emre Tilev, "Galatasaray'ın sakat ve cezalılardan kurulacak bir takım sakat olmayan ve oynaması muhtemel oyunculardan oluşturulacak bir takımı yener gibi geliyor bana" dedi.

Tahkim Kurulu'nun Galatasaray'a verilen cezaları onamasının ardından morallerin bozulduğunu ifade eden Emre Tilev, "Galatasaray için Atiker Konyaspor maçı önemli bir mücadele. Galatasaray önümüzdeki dört haftayı kayıpsız atlatır ve hesaplarına göre 15 puan toplarlarsa o zaman liderlik yarışından kopmaz." dedi.

Galatasaray'ın evinde bambaşka bir takım olduğunu ifade eden Emre Tilev, "Galatasaray evinde kaybettiği anda şampiyonluk yarışından kopar" dedi.

YORUM YAZ