MENÜ

Galatasaray, Dzemaili'yi resmen sildi!

Galatasaray resmi sitesindeki 2016-2017 takım kadrosunuda, İsviçreli Blerim Dzemaili ve Salih Dursun yer almadı. Ancak, kadro dışı bırakılan ve yolların ayrılmak istendiği Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimlerinin kadroda bulunması kafaları karıştırdı.

Galatasaray, Dzemaili'yi resmen sildi!

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, takımdan ayrılacak oyuncularla ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in raporu doğrultusunda Umut Bulut, Olcan Adın ve Tarık Çamdal'ın kadro dışı bırakılmasının ardından bu 3 futbolcuya takım aranıyor.

Bunun dışında geçiğimiz yılı İtalya'da geçiren ve kariyerini orada devam ettirmek istediği bilinen Blerim Dzemaili konusu da belirsizliğini koruyor.

Sarı-Kırmızılılar'la çalışmalarını sürdüren İsviçreli futbolcunun transferi için Bologna ile görüşen yönetimin, oyuncunun alacağı olan 2.1 milyon Euro'nun bonservis olarak verilmesi halinde Dzemaili'nin transferine onay vermesi bekleniyor.

Galatasaray'da kritik Ağustos!

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Galatasaray'ın resmi sitesindeki 2016-2017 takım kadrosu bölümünde Blerim Dzemaili'nin isminin yer almaması dikkat çekti. Ayrıca İsviçreli yıldızla birlikte takımla çalışmalarını sürdüren Salih Dursun'un ismi de takım kadrosuna dahil edilmedi.

Kadro dışı bırakılıp takım bulunması istenen Umut, Olcan ve Tarık'ın isimleriyse yeni sezon kadrosuna yazıldı.

İŞTE GALATASARAY RESMİ SİTESİNDE BULUNAN 2016-2017 KADROSU:

Galatasaray, Dzemailiyi resmen sildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ