MENÜ

Galatasaray Deon Thompson'ın sözleşmesini feshetti!

Galatasaray, erkek basketbol takımı oyuncusu Deon Thompson'ın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Galatasaray Deon Thompson'ın sözleşmesini feshetti!

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Daha önce twitter hesabından da veda ettiğini açıklayan erkek basketbol takımı oyuncularından Deon Thompson'ın sözleşmesi feshedildi.

Sarı kırmızılılar, ayrılığı resmi internet sitesinden şu şekilde duyurdu:

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, 2016/2017 sezonu başında transfer ettiği Amerikalı uzun forvet Deon Thompson ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Deon Thompson’a bugüne kadar kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder, ilerleyen kariyerinde başarılar dileriz.

Sneijder'in annesinden flaş çağrı!

Twitter'dan açıklamıştı

Amerikalı oyuncu Deon Thompson, ayrılığı daha önce twitter hesabından duyurmuştu. Thompson, "Galatasaray taraftarına teşekkür etmek istiyorum, özellikle de takım arkadaşlarıma. Bazen hayatta veya işinizde fırsatlar planladığınız gibi gitmez, ancak edindiğiniz tüm tecrübeler sizi eğitir ve yetiştirir. İstanbul'da geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım ve bu şehirdeki insanların güvende kalmaları için dua etmeye devam edeceğim. 2016 harika bir yıldı, hayat tarzımda pek çok değişiklik yaşadım ve Galatasaray forması giymek benim için bu güzel yılda bir diğer önemli noktaydı." demişti.

Galatasaray Odeabank ile sözleşmesini karşılıklı fesheden ABD’li uzun forvet Deon Thompson, Sırbistan’ın Kızılyıldız MTS takımıyla sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Sırp kulübünden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki basketbolcu Deon Thompson ile sezon sonuna kadar anlaşıldığı bildirildi. Thompson, bu sezon formasını giydiği Galatasaray Odeabank ile THY Avrupa Ligi’nde 13 maçta oynadı ve 4,4 sayı ile 2,3 ribaunt ortalaması tutturdu. THY Avrupa Ligi’nde 5. sezonunu yaşayan uzun forvet, daha önce Union
Olimpija, ALBA Berlin ve Bayern Münih’te de forma giymişti.

Samuel Eto'o'da son dakika gelişmesi!

Haberin Devamı
YORUM YAZ