MENÜ

Galatasaray, De Jong'un yerine William Vainqueur'ı istiyor

Yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Nigel De Jong’u göndermek isteyen Galatasaray, bu operasyonda başarılı olursa yerine orta sahaya Roma’dan Vainqueur’i alacak.

Galatasaray, De Jong'un yerine William Vainqueur'ı istiyor

Forvete Bafetimbi Gomis’i, savunmaya ise Chiriches’i almak için yoğun uğraş veren Sarı-Kırmızılılar, merkezi de güçlendirmek istiyor. Teknik direktör Igor Tudor, Nigel De Jong’u yerine yönetimden kaliteli bir ön libero isterken, gündemde William Vainqueur var.

Geçen sezon Gomis gibi kiralık olarak Marsilya’da forma giyen 28 yaşındaki Fransız futbolcu, istikrarlı bir görüntü sergiledi ve 29 maça çıktı. Bonservisi Roma’da olan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan Vainqueur, İtalyan ekibinin gelecek planları arasında yer almıyor. Galatasaray Yönetimi, cazip bir bonservis bedeliyle bu oyuncuyu takıma kazandırmak istiyor.

Menajerine söylendi

Ancak transferdeki kilit nokta De Jong. Yıllık garanti ücreti 2.5 milyon Euro olan Hollandalı futbolcu gönderilirse, William Vainqueur gelecek. Daha önce adı Ajax ile anılan tecrübeli futbolcunun durumu yakından takip ediliyor. Yönetim, De Jong’un menacerinden de oyuncusuna kulüp bulmasını istedi. Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ