MENÜ

Galatasaray'dan transfer bombası! Son dakika Gs transfer haberleri

Galatasaray'da son dakika tranasfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki Galatasaray'da kimler gidecek? Hangi oyuncular transfer edilecek? İşte son dakika Gs transfer haberleri ve detaylar...

Galatasaray'dan transfer bombası! Son dakika Gs transfer haberleri

Dünya Kupası öncesi Bodrum’da tatil yapan Fransız teknik adam Arsene Wenger, önceki gün Fatih Terim’le bir araya geldi. Terim, tecrübeli teknik adamdan transfer için bilgi aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde Arsenal’deki 22 yıllık kariyerine son veren Arsene Wenger ile Bodrum’da buluştu.Dünya Kupası öncesi Türkiye’de tatil yapan 68 yaşındaki çalıştırıcı, Bodrum’da Fatih Terim’le akşam yemeğinde bir araya gelip sohbet etti.

Terim bu buluşmayı sosyal medya hesabından, “Futbol sadece bir oyun değil, aynı zamanda kıymetli dostluklardır” notuyla paylaştı. 64 yaşındaki Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısında, kendisinin tıpkı Wenger gibi 22 sene Galatasaray'da kalması halinde en az 16-17 şampiyonluk alabileceğini iddia etmişti. İşte Fatih Terim - Wenger arasında geçen konuşmanın detayları ve son dakika Galatasaray transfer haberleri...

İşte Terim'in Wenger'e sorduğu o 3 yıldızın son durumu...

Wilshere

26 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusunun sözleşmesi Haziran son bitiyor. Wenger'in Arsenal kariyeri boyunca üzerinde en hassasiyetle durduğu ve patlama yapmasını beklediği isimdi. Hiçbir zaman Wenger'in arzu ettiği potansiyele ulaşmasa da, Şampiyonlar Ligi macerasında Galatasaray için müthiş bir alternatif olabilir.

Welbeck

27 yaşındaki forvetin piyasa değeri 15 milyon Euro civarında. Galatasaray açısında satın alma opsiyonu opsiyonu pek olası görünmüyor. Wenger'e göre yıldız futbolcunun kirlanması mümkün. Ancak Welbeck'in Arsenal'den ayrılması halinde Premier Lig'deki birçok kulüpten teklif alacağı tahmin ediliyor.

Joel Campbell

Fatih hocanın en beğendiği kanat oyuncularından. Sezonu Real Betis'te kiralık olarak geçirdi. Ancak 25 yaşındaki futbolcunun çok ciddi bir sakatlık problemi var. Bu sezon sadece 8 maçta 209 dakika görev alabildi. Terim'in de, Kosta Rika'lı yıldızın sağlık durumu hakkında Wenger'den bilgi istediği öğrenildi.

GALATASARAY'DA OĞUZHAN ÖZYAKUP İDDİASI

Badou Ndiaye'nin ayrılmasından sonra ligin ikinci yarısında oldukça zorlanan Galatasaray'da gizli hedef ise Oğuzhan Özyakup... Yeniden seçilmelerinin ardından teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan yönetimin, görüştüğü isimlerden birisinin de Oğuzhan'ın menajeri Kees Vos olduğu bildirildi.

ÖNCELiK BEŞiKTAŞ'IN AMA...

Görüşen isimse Abdurrahim Albayrak'tı. Albayrak, durumunu sordu, Fatih hocanın, Oğuzhan'ı çok beğendiğini iletti. Eğer Beşiktaş ile anlaşamazsa başka yere imza atmaması ve kendilerine gelmelerini istedi. Orta sahada ve forvet arkasında oynayabilen 25 yaşındaki oyuncunun, teklif için teşekkür ettiği ve "Öncelik Beşiktaş'ın ama anlaşmazsak neden olmasın" yanıtı verdiği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin, "Oğuzhan Özyakup ile anlaştık" dese de ortada resmi bir imza ve açıklama olmaması Galatasaray'ı umutlandırıyor.

RUSLAR PEŞİNDE

Galatasaray gibi, Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova'nın da sözleşmesi 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan Oğuzhan'ı transfer etmek istediği iddia ediliyor.

BU SEZON SKOR ÜRETEMEDİ

Bu sezon düzenli forma şansı bulamayan Oğuzhan Özyakup skor üretmekte zorlandı. Beşiktaş forması ile 6 sezonda 219 maçta 27 gol atan 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon kariyerinde ilk kez 37 maçta ağları havalandıramadı.

25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon 29 lig maçında 5 gol atıp, 7 asist yapmasına rağmen, bu sezon sadece 4 asist yaptı. 37 maçta ise 8 asisti bulunuyor. (Takvim)

MUĞDAT GALATASARAYLI OLUYOR

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray, ilk takviyesini Süper Lig’den yapmaya hazırlanıyor. Akhisar formasıyla bu sezon 35 resmi maçta 7 gol 9 asistle oynayan Muğdat Çelik, Sarı-Kırmızılı kulüple el sıkışmak üzere. Kontratının sona ermesiyle boşa çıkan 28 yaşındaki futbolcuyu, özellikle Fatih Terim kadrosunda görmeyi çok istiyor. Şu sıralarda taraflar arasında yıllık ücret pazarlığı yapıldığı, yaklaşık 1 milyon TL tutarındaki pürüzün giderilmesiyle imzaların atılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe’nin kâbusu

28 yaşında 1.80 boyundaki Muğdat, her iki kanatta ve ileri uçta görev yapabiliyor. Tecrübeli forvet özellikle Akhisar’ın Fenerbahçe’yi 3-2’lik skorlarla yendiği son 2 maçta; ligde ve kupa finalinde yaptığı toplam 3 asistle dikkat çekmişti.

İŞTE SERDAR GÜRLER'İN BONSERVİS BEDELİ

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'e veda etti ancak sezona damga vuran oyuncusu Serdar Gürler, transferin gündeminden düşmüyor.

Adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan 26 yaşındaki futbolcu için rekor bir bonservis bedeli belirlendiği iddia edildi.

Özellikle Karadeniz ekibinin kadrosuna katmak istediği Serdar için Osmanlıspor, 10 milyon Avro bonservis bedeli talep ediyor.

Gençlerbirliği'nde 13 gol kaydeden Serdar, Mor Sarılı ekipte ise 12 kez rakip ağları sarstı.

Son iki sezondaki formu ile A Milli takıma yükselme başarısı da gösteren Serdar Gürler, geçtiğimiz günlerde Süper Lig'de devam etmek istediğini açıklamıştı. (TRTSPOR)

GALATASARAY'DA 7 AYRILIK

Galatasaray, UEFA’dan gelecek kararı beklerken bir yandan da kontratı biten oyuncuların sonrasında yeni hesaplamalar içinde. Şu anda 7 oyuncunun sözleşmeleri bitti ve bu isimlerle yola devam edilmesi planlanmıyor. Futbol kariyerine nokta koyan Hakan Balta yıllık 1 milyon 250 bin euroluk kazancı ile bu isimler arasında öne çıkarken Yasin Öztekin ise 1 milyon 150 bin euro alıyordu. Genoa ile anlaşan Koray Günter 1 milyon euro, Latovlevici 750 bin euro, yedek kaleci Carrasso ise 600 bin euro yıllık ücret kazanıyordu.

TAKIM GENÇLEŞECEK

Bu oyuncuların ayrılmasının ardından G.Saray’ın maaş bütçesi de rahatladı. 7 oyuncunun toplam maliyeti güncel kurla 5 milyon 287 bin euro olurken bu isimlerin kontratlarının bitmesinin ardından sarı-kırmızılılar da buna göre transferde yeni hedeflere yönelecek. 7 oyuncu neredeyse G.Saray’da hiç forma giyemezken sadece Yasin Öztekin zaman zaman şans bulabiliyordu.
İlişkili Haber

Shaqiri’ye taraftarlar hücum etti

5 milyon euroyu aşan maliyetle takımda yer alan ama katkı veremeyen isimler yerine teknik heyet hem daha genç hem de takıma etki edebilecek, rotasyonda yer alabilecek isimler peşinde. Carrasso ve Eray ile yolları ayıran G.Saray, yedek kaleci transferini de listenin ilk sıralarına aldı.

3 OYUNCU BÜTÇE DIŞI

Sözleşmesi biten oyuncular arasında Ryan Donk da bulunuyor. Ancak Hollandalı oyuncunun durumu bu isimlere göre çok daha farklı. Bu sezon Fatih Terim’in gelişi ile birlikte Ndiaye’nin de yokluğunda şansını iyi kullanan oyuncu sözleşme garantisi de aldı. 32 yaşındaki oyuncunun yanı sıra kontratı bitse de Nagatomo ve Denayer’in kiralanma umudu nedeniyle teknik ekip, maaş bütçesinden bu isimler düşse de planlarında bu oyuncuları da dahil ediyor. (Şampiy10)

NDIAYE'DEN DÖNÜŞ SİNYALİ!

D’avilla, “Badou böyle meydan okumaları seviyor. Stoke City’den ayrılma hakkına sahip. Galatasaray önemli opsiyonlardan bir tanesi. Sezon yeni bittiği için somut bir şey söylemek mümkün değil. 2 hafta içerisinde daha net konuşabilirim. Ama gözüken transferi Dünya Kupası’ndan sonra yapacak. Elbette Galatasaray’ı hâlâ çok seviyor ama diğer seçenekleri de görmemiz lazım. Fenerbahçe ya da Beşiktaş olmaz diyemem. Bu tamamen kulüplerin bizle ve Stoke City’le yapacakları pazarlığa bağlı” dedi. (Milliyet)

DENAYER İŞİNİ KENDİ ÇÖZECEK

Sarı-Kırmızılılar’ın bir kez daha renklerine bağlamak istediği Jason Denayer, kulübü Manchester City ile bonservis sorununu kendisi çözmeye çalışacak.

Galatasaray’da çok mutlu olan 22 yaşındaki Belçikalı futbolcu, kendisini her sezon bir kulübe kiralayan City’den bonservisini almak istiyor.

Eğer taraflar anlaşırsa, Galatasaray bu transferi bonservis bedeli ödemeden gerçekleştirmeyi hedefliyor.

NAGATOMO'DA SONA DOĞRU

Devre arasında Inter’den kiralanan Japon sol bek Yuto Nagatomo’nun bonservisinin alınması için iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar, 31 yaşındaki futbolcunun bonservisini 2.5-3 milyon Euro bandında bir ücret karşılığında elde etmeyi planlıyor.

Pazarlıkların son derece olumlu ilerlediği belirlendi.

GALATASARAY'A ŞİLİ'Lİ GOLCÜ

Müthiş bir sezon geçiren Bafetimbi Gomis'in yanına farklı özelliklerde bir forvet almayı düşünen Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi... Sarı- Kırmızılılar'ın Meksika Ligi takımlarından Cruz Azul'da forma giyen Felipe Mora ile ilgilendiği öne sürülüyor. Meksika basını, 24 yaşındaki golcünün Galatasaray'dan teklif aldığını ve görüşmelerin sürdüğünü iddia etti.

"FELİPE, TÜRKİYE'YE GİDEBİLİR"

Meksikalı gazeteci Carlos Cordova transfer süreciyle yaptığı açıklamada "Felipe, Türkiye'ye gidebilir. Ciddi bir ilgi var. Her an her şey olabilir" ifadesini kullandı. Bu sezon 34 resmi maçta 14 gol kaydeden Mora'nın 2021'e kadar sözleşmesi var.

3.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

Cruz Azul'un sezon başında 3.5 milyon Euro karşılığında Club Universidad de Chile'den transfer ettiği Felipe Mora'nın scout önerisiyle Galatasaray'ın gündemine geldiği öğrenildi. 1.75 boyundaki genç yıldız, bitiriciliği ve çabukluğu ile tanınıyor. (Takvim)

Haberin Devamı
YORUM YAZ