MENÜ

Galatasaray'da sponsorluk anlaşması

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Türk Nippon Sigorta arasında forma göğüs reklamı için sponsorluk anlaşması imzalandı.

Galatasaray'da sponsorluk anlaşması

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen imza törenine Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. Baturalp Pamukçu, sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Sedat İncesu ile oyuncular İsmail Ar ve Maşide Cesur katıldı.

Toplantıda konuşan Aküzüm, 11 yıl önce kurulan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın hem Türkiye hem de uluslararası alanda çok büyük başarılara imza attığını dile getirerek, "Bu bir sosyal sorumluluk projesi değildir, bu Galatasaray'ın ana konularından biridir. Bu sene yine ligde iyi gidiyoruz, Avrupa ve dünyada başarılar kazanmak istiyoruz. Bu kapsamda Türk Nippon Sigorta ile önemli bir iş birliği yapıyoruz" diye konuştu.

Ural Aküzüm, maliyeti hakkında bilgi vermediği anlaşmanın, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın finansal sorunlarını çözecek boyutta olduğunu bildirdi. Baturalp Pamukçu da sarı-kırmızılı takım ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının bir yıllık olduğunu dile getirerek, "Galatasaray'a sponsor olduğumuz için çok mutluyum. Umarım bu ilişkimiz daha uzun soluklu olur. Zaten başarılı olan takım, bizim desteğimizle başarılarını katlayarak sürdürür" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ