MENÜ

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Gs transfer 19 Haziran Salı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Peki Galatasaray kimleri transfer edecek? İşte 19 Haziran Salı son dakika Galatasaray transfer haberleri ve detaylar...

Galatasaray'da son dakika transfer haberleri! Gs transfer 19 Haziran Salı

UEFA anlaşmasının detayları açıklandıktan sonra Galatasaray’da transfer çalışmaları hızlandı. Cim Bom’da öncelik verilen bölge hücum hattı. Bir süredir Fatih Terim’in çok istediği Ahmed Musa ile temasta olan Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı forveti büyük ölçüde ikna etti. Ayrıca diğer oyuncular için de girişimler sürüyor. İşte Galatasaray son dakika transfer haberleri ve detaylar...

GALATASARAY'DA FORVET ÇILGINLIĞI

Devre arasında da gündeme gelen ancak ekonomik sıkıntılardan kadroya katılamayan 25 yaşındaki oyuncu, kulübü Leicester City’den 1 yıllığına kiralanacak. Terim, hem kanatlarda hem de ileri uçta görev yapabilen ve hızlı oyun yapısıyla dikkat çeken Ahmet Musa’yı yardımcı forvet olarak takımda düşünüyor. İmparator, 3 kulvarda mücadele edeceklerini göz önünde bulundurarak, zaman zaman takımı çift forvetli sistemde oynatmayı planlıyor. Bafetimbi Gomis’in ayrılması durumunda ise kesinlikle Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir golcü daha alınacak.

Fernando Torres boşa çıktı

Bu konuda ilk adaylar Fernando Torres ve Carlos Bacca. 34 yaşındaki Torres’in Atletico Madrid ile sözleşmesi bitti ve boşta. Bacca’nın ise Milan ile sözleşmesi devam ediyor ancak İtalyan kulübü kiralama tekliflerine kapıyı açık tutuyor. Cim Bom, iki yıldızla ilgili ön görüşmelere kısa zamanda başlayacak. Gomis’in satılması durumunda vakit kaybedilmeden biriyle anlaşılacak.

GALATASARAY'A İKİNCİ JAPON! NAKAJIMA

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi... Devre arasında kiralanan Yuto Nagatomo'dan müthiş bir verim alan ve Uzak Doğu pazarını daha dikkatli incelemeye başlayan Sarı-Kırmızılılar, takıma bir Japon yıldız daha getirmek istiyor. Hedefteki isim Shoya Nakajima.

10 numara oynayabiliyor

Portekiz Ligi ekiplerinden Portimonense'de forma giyen 24 yaşındaki Nakajima'nın scout önerisiyle gündeme geldiği öğrenildi. Japon yıldız her iki kanatta ve 10 numara pozisyonunda görev yapabiliyor.

Muthiş performans

Geçen sezon Portekiz Ligi'nde 29 maçta 10 gol ve 12 asistlik süper bir performans sergileyen Nakajima birçok kulübün dikkatini çekmiş durumda... Yönetim resmi transfer temaslarına başladı..

Terim'in görüşü olumlu

Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi olan genç yıldız, 1.64 boyunda... Müthiş çabukluğu ve sert şutları ile ün yapan Nakajima için teknik heyetin de çok olumlu bir görüş bildirdiği gelen bilgiler arasında... (Takvim)

BENNACER'İN 4.5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Fatih Terim'in takımda görmeyi en çok istediği isimlerinden biri olduğu iddia edilen Ismael Bennacer için flaş bir iddia geldi. İtalyan basınına göre Galatasaray 3.5 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyen Empoli'ye 4.5 milyon Euro'luk yeni bir teklif yaptı.

Empoli sıcak bakıyor

Arsenal altyapısında yetişen Cezayirli yıldız orta alanın ortasında görev yapıyor. Çizme basını, Empoli'nin Galatasaray'ın yeni teklifine çok sıcak baktığını da okuyucularına duyurdu.

DENAYER İÇİN SON TARİH 29 TEMMUZ

Jason Denayer'i yeniden kiralamak isteyen Galatasaray, Manchester City'nin ABD kampının bitmesini bekleyecek.

Galatasaray yönetiminin yeniden kiralık olarak kadroya katmak istediği Jason Denayer konusunda süreç uzayacak.

Manchester City kulübü, Guardiola'nın kadrodaki tüm futbolcuları ABD kampına götüreceğini ve 29 Temmuz'da bitecek kamp sonrası transfer konusunun netlik kazanacağını bildirdi. (Takvim)

GALATASARAY 3 FUTBOLCUDAN İNDİRİM İSTEDİ

UEFA’dan gelen yaptırımlar çerçevesinde yıllık maaş bütçesi olarak 65 milyon Euro sınırını geçemeyecek olan Galatasaray, tasarruf planlarını devreye sokmaya başladı. Bu sezonun sonunda maksimum 50 milyon Euro zarar etme taahhütü veren Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak yüksek ücret ödenen oyuncuları gözüne kestirdi. Sözleşmeleri önümüzdeki sezonun sonunda bitecek olan kaptan Selçuk İnan, Eren Derdiyok ve Tolga Ciğerci’nin yüksek ücret kazandığını düşünen yönetim, ilk 11 oyuncusu olmamalarına rağmen toplamda bonuslar hariç 7.1 milyon Euro ödenen 3 isimden indirim yapmasını istiyor.

"Futbolu burada bırak"

Fatih Terim’in gelişiyle birlikte bazı maçlarda ilk 11’e giren ve yükselttiği performansıyla taraftarla da yeniden barışan Selçuk İnan’ın 2 milyon 950 bin Euro’luk sözleşmesini çok bulan yönetim, kaptanın maaşını 2 milyonun altına indirmeye çalışıyor. 33 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllık yeni kontrat yapmayı düşünen Sarı-Kırmızılı yetkililerin, Selçuk’a da ‘İndirim yap, futbolu da burada bırak’ önerisinn getireceği öğrenildi.

Eren ve Tolga gönderilmeyecek

TFF’nin önümüzdeki dönemlerde yabancı sayısını düşüreceği için Tolga ve Eren’i takımda tutmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda hareket ediyor. Gomis’in oynamadığı Kayseri deplasmanında 2 golle maçı kazandıran Eren’den faydalanabileceğini düşünen Terim’in, deneyiml oyuncu için ‘indirim yapması halinde kalabilir’ raporu verdiği bildirildi.

Sezon başında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Tolga Ciğerci’nin ise Eren’le birlikte kadro derinliği oluşturacağını düşünen deneyimli teknik adam, 26 yaşındaki orta sahanın takımına katkı sağlayabileceği görüşünde.

Tarık gitmek istemiyor

Cimbom’un 2014 yazında Eskişehir’den 4 milyon 750 bin Euro bonservis ücreti ödeyerek transfer ettiği Tarık Çamdal, 1 yıllık daha mukavelesinin bulunduğu takımından ayrılmak istemiyor. Geçen 4 sezonda beklentileri karşılayamamasına rağmen toplamda 4 milyon 959 bin Euro’yu cebine koyan Tarık’a kalan son senede 1 milyon 605 bin Euro daha ödemek istemeyen Cengiz yönetimi, oyuncudan kendisine takım bulmasını talep etti. Ancak Tarık’ın başka bir takımda aynı parayı kazanamayacağı için takımda kalmak istediğini ilettiği öğrenildi.

Ne kadar kazanıyorlar?

Selçuk İnan - 2 milyon 950 bin euro
Eren Derdiyok - 2 milyon 150 bin euro
Tolga Ciğerci - 2 milyon euro (Habertürk)

NDIAYE İÇİN 25 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Stoke City'nin küme düşmesiyle hem Premier Lig'den hem de Türkiye'den birçok kulübün peşinden koştuğu Badou Ndiaye için, Championship'i lider bitirip Premier Lig'e çıkan Wolverhampton'dan tam 25 milyon euroluk teklif yapıldı.

Bedava-Kiralık opsiyonu açık!

Stoke City, çok ciddi bir bonservis almadan 27 yaşındaki oyuncuyu bırakmak istemiyor ancak oyuncunun kiralık gitme durumuna da aynı oranda olumlu yaklaşıyor.

Çünkü gelecek sezon için güçlü bir kadro kurarak yeniden Premier Lig'e dönme hesapları yapan Stoke, Ndiaye'nin Şampiyonlar Ligi'nde ya da Premier Lig'de güçlü bir takımda büyük tecrübe elde etmesine pozitif bakıyor.

Galatasaray'ın şansı yüksek

Senegalli'nin, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi çok istemesi Sarı Kırmızılılar'ın şansını bir hayli yükseltiyor.

Galatasaray'ın ya da herhangi bir Türk takımının Ndiaye'yi bonservisiyle alması ekonomik şartlar nedeniyle imkansıza yakın ancak oyuncunun kiralık olarak transfer olma durumu yüksek.

Stoke, Ndiaye'nin kararına saygılı

Kulüp burada oyuncunun hangi kulübe gitmek istediğine daha çok önem veriyor. "Bonservisle satarız" gibi bir iddiaları yok. Hatta gelecek sezon Ndiaye'yi tekrardan kadro görmek istedikleri biliniyor.

GALATASARAY'DA CHIELLINI BOMBASI

Galatasaray, yeni sezon için yürüttüğü transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan sarı-kırmızılılar, listedeki isimler konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Geçtiğimiz sezon defans hattında belirli sıkıntılar yaşayan Cimbom, gelecek sezon da aynı durumu yaşamamak için bu bölgeyi güvenceye almak istiyor. Sarı-kırmızılı takımın bu konuda gündeme aldığı isim ise İtalyan futbolcu Giorgio Chiellini oldu. 2005 yılından beri aralıksız olarak Juventus formasını giyen Chiellini’nin sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihinde sona eriyor.

Henüz Juventus ile sözleşme yenilemek için anlaşma sağlamayan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Galatasaray devreye girdi. Bu sezon UEFA tarafından yaptırım uygulanan sarı-kırmızılılar, “sattığın kadar al” yaptırımı sonrasında bonservisi olmayan futbolcuların peşine düştü.

Aynı zamanda defansta tecrübeli, az hata yapacak bir oyuncu arayan G.Saray, Chiellini’yi listesine aldı. Kulübüyle sözleşmesi sona eren Chiellini için yıllık 3.5 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklif edilecek.

Geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 38 maça çıkan Chiellini, 2 asiste imza attı. 1,87 boyundaki İtalyan stoper, Avrupa kupalarında 82 maça çıkarken, 96 kez de İtalya Milli Takımı’nın formasını giydi. Bu arada G.Saray’ın transfer gündeminde olan ve Fiorentina ile sözleşmesi sona eren Milan Badelj’in Rusya’ya transfer olacağı iddia edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ