MENÜ

Galatasaray'da Selçuk İnan ve Riekerink konuşacak

Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından üstüste krizler yaşayan Galatasaray'da yarın Bursaspor maçı için düzenlenecek basın toplantısına Selçuk İnan ve Jan Olde Riekerink birlikte katılacak.

Galatasaray'da Selçuk İnan ve Riekerink konuşacak

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybeden, Fenerbahçe derbisinde ise silik bir futbolla taraftarını adeta çılgına çeviren Galatasaray'da puan kayıplarıyla birlikte Selçuk İnan krizi de yaşanmıştı. Dünkü idmana katılmayan oyuncu bu sabahki idmanda yer alırken, takım içinde var olduğu iddia edilen gruplaşmalar ise medyada ciddi anlamda konuşulmaya başlandı.

Birlikte basın toplantısı...

Bilindiği üzere Galatasaray, bu sezon her lig maçından önce haftaiçi teknik direktör Jan Olde Riekerink ve bir futbolcunun katıldığı basın toplantıları düzenliyor. Yarın düzenlenecek basın toplantısında ise son günlerin en çok konuşulan ikilisi Riekerink ve Selçuk İnan yer alacak.

Riekerink'in hem futbol takımının gidişatı hem de koltuğunun tehlikede olmasıyla ilgili sorulara, Selçuk İnan'ın ise 2 sezondur iddia edilen takım içi gruplaşmalar hakkında birçok soruya maruz kalması bekleniyor.

Galatasaray'dan resmi açıklama! Fatih Terim...

Tartışma yaşamıştı

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe derbisinde Eren Derdiyork oyundan çıkarken Jan Olde Riekerink onun yerine Luis Cavanda'yı alarak birçok kesimi şaşkınlığa uratmıştı. o esnada ısınmakta olan Selçuk İnan da kendisinin son oyuncu değişikliği hakkında tercih edilmediğini görünce çılgına dönmüş ve yardımcı antrenör Ayhan Akman'la çok sert tartışma yaşamıştı.

Hatta yayıncı kuruluşun "Maçın hikayesi" videosunda Selçuk İnan'ın, değişikliğin ardından "Hepinize göstereceğim" tarzı sözleri de ekranlara yansımıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ