MENÜ

Galatasaray'da seçim rüzgarı!

Galatasaray kulisleri erken seçim iddialarıyla çalkalanıyor. Camianın bazı önde gelen isimleri 19 Mart'taki mali kongrede başkan Dursun Özbek'in seçim kararı alması gerektiğini düşünüyor.

Galatasaray'da seçim rüzgarı!

Galatasaray'da 19 Mart'ta yapılacak mali genel kurul öncesi camiada seçim iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başladı. Kulübün önde gelen isimleri, başkan Dursun Özbek'in seçim kararı alması gerektiği yönünde görüş belirtirken, bir kısım eski yönetici de istikrarın sürmesinden yana. Özbek yönetiminin göreve başladığı dönemden bu yana kısa sürede fazlasıyla yıprandığını düşünen sarı-kırmızılı camia, mali genel kurulda seçim kararı alınmasının gelecek adına daha iyi olacağını düşünüyor.

Eski başkanlardan Duygun Yarsuvat da Divan Kurulu'nda gazetecilerle yaptığı sohbette Özbek'in CAS'a gitme kararını eleştirmişti. 1 yıllık cezanın artabileceği tehlikesine dikkat çeken Yarsuvat, Ünal Aysal'ın geri döneceği iddialarının da gerçek olmadığını vurgulamıştı.

Galatasaray camiasında Özbek'in başkanlığa devam edip, yönetim kurulundaki isimlerden bir kısmını yenilemesi yönünde de fikirler üretiliyor. Özbek yönetiminin tecrübesiz olduğunu düşünen genel kurul üyeleri, deneyimli isimlerin yönetime girmesi gerektiğini ifade ediyor.

Başkan Dursun Özbek ise, sarı-kırmızılı taraftarların her geçen hafta artarak devam eden protestolarına karşın seçimin gündemlerinde olmadığını belirtiyor. Özbek; kendisinin ve yönetiminin çalışmalarına devam ettiğini belirterek ilerleyen günlerde açıklanacak projeler ile zorlu sürecin geride kalacağını düşünüyor.

AYRI AYRI İBRA

Galatasaray'ın 19 Mart'ta yapacağı Mali Genel Kurul öncesi eski başkan Duygun Yarsuvat ve eski yöneticiler Mete İkiz ile Ebru Köksal bir araya geldi. Toplantıda, Mali Genel Kurul'da ayrı ibra yapılması yönünde bir karar çıktı.

Yarsuvat, geçen yıl yapılan Mali Genel Kurul'da olduğu gibi ayrı ayrı ibra oylaması yapılmasını istiyor. Buna göre, 2015 yılının ilk 5 ayı Yarsuvat yönetiminin, kalan 7 ayı ise Özbek yönetiminin ibrası oylamaya sunulacak.

Sarı kırmızılı kulüpte geçen yıl yapılan Mali Genel Kurul'da, Ünal Aysal ve Duygun Yarsuvat dönemleri ayrı ayrı oylanmıştı.

Öte yandan, camianın önde gelen isimleri yemekte bir araya geldi. Cem Kınay, Ali Dürüst, Faruk Süren, Atilla Donat, Mete İkiz, Fatih Altaylı, Celal Gürcan ve Ebru Köksal, Maslak'ta gerçekleşen buluşmada kulübün son durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ