MENÜ

Galatasaray'da rotasyon! Bursaspor maçına farklı kadro...

Yarın Bursaspor’u ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar’da, Belhanda ve Mariano ilk 11’deki yerlerine dönecek. Taktiksel anlamda da değişim bekleniyor.

Galatasaray'da rotasyon! Bursaspor maçına farklı kadro...

Kasımpaşa deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle döndükten sonra liderliği Başakşehir’e kaptıran Galatasaray’da değişim zamanı geldi. Aslan’da Teknik Direktör Fatih Terim kadroda rotasyona gidiyor. İmparator, yarın TT Stadı’nda oynanacak Bursaspor maçında Belhanda ve Mariano’yu ilk 11’e alacak. Belhanda’nın yokluğunda oyun kurmakta zorlanan Sarı-Kırmızılılar’da Teknik Direktör Fatih Terim, Faslı futbolcu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kendisinden istediklerini tek tek anlattı.

Mustafa Cengiz: Galatasaray dev bir buz dağıdır!

ÇİFT FORVET İHTİMALİ BULUNUYOR

Terim, sağ bekteki rekabeti de artırırken Linnes ve Mariano forma kapma yarışı veriyor. Performansını arttıran Mariano’nun Bursaspor maçına 11’de başlaması bekleniyor. Linnes kulübeye geçecek. Belhanda sonrasında da Selçuk İnan’ın yedekte kalması bekleniyor. Son haftaların formda ismi Donk, ilk 11’deki yerini koruyacak. Hücum hattında ise Gomis’in oynamasına kesin gözle bakılıyor. Terim’in sürpriz bir hamleyle Gomis-Eren ikilisini oynatma ihtimalinin bulunduğu da konuşuluyor.

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a sürpriz davet!

FERNANDO MÜJDESİ

Brezilyalı yıldız Fernando uzun süre sonra ilk kez arkadaşlarıyla taktik antrenmana çıktı. 2 ay sonra takımla çalışmalara başlayan Fernando’yu, Fatih Terim güçlendirme çalışmalarını tamamlamadan sahaya sürmeyi düşünmüyor. Bu sebeple Bursaspor karşısında forma şansı verilmeyecek.

İÇ YAN BAĞI KOPMUŞTU!

Brezilyalı oyuncu, güçlendirme çalışmalarına devam edecek ve Karabük maçında takımdaki yerini alacak. Kulüp Doktoru Yener İnce, “Fernando’nun iç yan bağı tamamen kopmuştu. Ameliyat olsa sezonu kapatabilirdi. Ameliyatsız tedavi 12 haftayı buluyor ama o 7. haftada çok iyi mesafe kaydetti. Gomis’te ise hiçbir sorun yok” dedi.

Kaynak: Akşam

Fatih Terim biletini kesti! Sezon sonunda gidiyor...

Haberin Devamı
YORUM YAZ