MENÜ

Galatasaray'da ilk hedef Trezeguet

Galatasaray, Kasımpaşa'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mısırlı yıldız Trezeguet'nin transferini bitirmek istiyor.

Galatasaray'da ilk hedef Trezeguet

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Yeni sezon için alternatifli bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim’in istediği Trezeguet’in peşine düştü. Dünya Kupası’nın ardından futbolcunun taliplerinin çoğalacağını düşünen idareciler erkenden imzayı attıracak.

Başkanlık seçiminin ardından transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Galatasaray’da bir numaralı hedefin Kasımpaşa’nın Mısırlı yıldızı Trezeguet olduğu öğrenildi. Cim-Bom Kasımpaşa formasıyla geride bıraktığımız sezon 16 gol, 6 asistlik bir performans ortaya koyarak dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcunun işini bitirmek için düğmeye bastı.

Kasımpaşa’nın 2 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini Anderlecht’ten alıp serbest kalma maddesini 5 milyon euro olarak belirlediği yetenekli futbolcuyu Cim-Bom gerekli parayı vererek kadrosuna katacak. Teknik direktör Fatih Terim’in çok beğendiği Mısırlı yıldızın işinin Dünya Kupası’ndan önce bitirilmeye çalışıldığı belirtildi. Oyuncunun Rusya’da sergileyeceği performansın ardından yeni talipleri olmasından çekinen sarı-kırmızılılar elini çabuk tutup imza attırmak istiyor.

Cengiz devrede

Öte yandan yapılacak Trezeguet hamlesinin Rodrigues’ten bağımsız olduğu bildirildi. Rodrigues gitse de kalsa da sarı-kırmızılıların Mısırlı futbolcuyu alacağı vurgulandı. Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak ikilisinin Trezeguet transferini gerçekleştirerek Florya’nın ilk isteğini yerine getireceği belirtildi. Böylece son şampiyon transfere de hızlı bir giriş yapacak.

16: Kasımpaşa’da geçtiğimiz sezon adeta patlama yapan Trezeguet, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 33 maçta forma giyerken 16 kez rakip ağları havalandırdı. Mısırlı futbolcu 6 da asist yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ