MENÜ

Galatasaray'da gündem Seferovic!

Galatasaray, Haris Seferovic’i istiyor. Bu sezon kabuk değişimine gidecek Benfica, İsviçreli golcüyü planlarına dahil etmedi. Cim-Bom bu transferde avantajlı durumda.

Galatasaray'da gündem Seferovic!

Galatasaray'ın transfer harekatı başladı. Sarı-Kırmızılılar, daha önce ilgilendiği İsviçreli golcü Haris Seferovic için nabız yokluyor. Geçen sezon bedelsiz olarak Benfica’nın yolunu tutan 28 yaşındaki golcü, Portekiz ekibinde beklentilerin altında kalmıştı. Yeni sezonda farklı bir oluşum politikasına gidecek Benfica, kadrosundaki bazı oyuncularla yolları ayıracak. Piyasa değeri 4 milyon euro civarında olan yıldız oyuncunun gidişinde zorluk çıkarmayacak.

İşte Bafetimbi Gomis'in istediği ücret

CİM-BOM’UN ELİ GÜÇLÜ

Benfica’nın kadrosunda düşünmediği golcü için en ciddi talip Aslan. Seferovic, Benfica’ya geçmeden önce uzun süre Sarı-Kırmızılı yöneticilerle görüşmüş, ancak netice çıkmamıştı. Şu anda İsviçre formasıyla Dünya Kupası’nda boy gösteren golcü oyuncunun transferi, turnuva sona ermeden bitirilmek isteniliyor. Benfica bonservisiyle olmasa bile kiralık yollamaya da gönüllü. Oyuncu da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak Aslan’ı tercih etmeye sıcak bakıyor.

Kaynak: Akşam

Bas Dost, Galatasaray'dan istedikçe istedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ