MENÜ

Galatasaray'da forvet çılgınlığı

Fatih Terim’in çok istediği Ahmed Musa ile el sıkışan Galatasaray, Nijeryalı oyuncuyu yardımcı forvet olarak düşünüyor. Gomis’in ayrılması durumunda ise Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir golcü daha alınacak. Torres ve Bacca ilk adaylar. Ön görüşmeler kısa zamanda başlayacak.

Galatasaray'da forvet çılgınlığı

UEFA anlaşmasının detayları açıklandıktan sonra Galatasaray’da transfer çalışmaları hızlandı. Cim Bom’da öncelik verilen bölge hücum hattı. Bir süredir Fatih Terim’in çok istediği Ahmed Musa ile temasta olan Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı forveti büyük ölçüde ikna etti. Devre arasında da gündeme gelen ancak ekonomik sıkıntılardan kadroya katılamayan 25 yaşındaki oyuncu, kulübü Leicester City’den 1 yıllığına kiralanacak. Terim, hem kanatlarda hem de ileri uçta görev yapabilen ve hızlı oyun yapısıyla dikkat çeken Ahmet Musa’yı yardımcı forvet olarak takımda düşünüyor. İmparator, 3 kulvarda mücadele edeceklerini göz önünde bulundurarak, zaman zaman takımı çift forvetli sistemde oynatmayı planlıyor. Bafetimbi Gomis’in ayrılması durumunda ise kesinlikle Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir golcü daha alınacak.

Fernando Torres boşa çıktı

Bu konuda ilk adaylar Fernando Torres ve Carlos Bacca. 34 yaşındaki Torres’in Atletico Madrid ile sözleşmesi bitti ve boşta. Bacca’nın ise Milan ile sözleşmesi devam ediyor ancak İtalyan kulübü kiralama tekliflerine kapıyı açık tutuyor. Cim Bom, iki yıldızla ilgili ön görüşmelere kısa zamanda başlayacak. Gomis’in satılması durumunda vakit kaybedilmeden biriyle anlaşılacak.

Metin Karabaş

Badou Ndiaye için 25 milyon euroluk teklif!

Haberin Devamı
YORUM YAZ