MENÜ

Galatasaray'da Bruno Martins İndi harekatı

Bir yandan Pepe, Mangala ve Kurt Zouma gibi oyuncuların transferiyle uğraşan Galatasaray, diğer taraftan bambaşka bir ismi daha gözüne kestirdi. Porto’nun bu sezon başında Stoke City’ye kiraladığı Hollandalı stoper Bruno Martins İndi, transfer listesinde ilk sıraya yükseldi.

Galatasaray'da Bruno Martins İndi harekatı

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak kalitede bir kadro kurmak için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray’ın stoper arayışları dört koldan sürüyor.

Kadrosunu iki stoper, iki bek, iki orta saha oyuncusu, iki de forvetle güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, geniş bir liste üzerinde hareket ediyor. Bu doğrultuda Real Madrid’den Pepe, Chelsea’den Kurt Zouma, Manchester City’den Mangala gibi isimleri gözüne kestiren Galatasaray, bir savunmacıyı daha gündemine aldı. Bonservisi Porto’da bulunan ve sezonu Premier Lig kulüplerinden Stoke City’de kiralık olarak geçiren Bruno Martins İndi, Cim Bom’un transfer listesinde ilk sıraya yükseldi. Hatta Sarı-Kırmızılı idarecilerin, Hollandalı futbolcunun transferiyle 1 haftadır çok yoğun şekilde uğraştığı öğrenildi.

Kontratı gelecek sezon bitiyor

Bruno Martins İndi, 25 yaşında sol ayaklı ve 1.85 boyunda. Portekiz doğumlu olmasına rağmen 31 kez Hollanda Milli Takımı forması giydi. Kulübü Porto, 3 yıl önce 7.7 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Bruno Martins’i, sezon başında satın alma opsiyonuyla beraber Stoke City’ye kiraladı. Eğer Stoke 31 Mayıs’a kadar bu opsiyonu kullanmazsa, Galatasaray Yönetimi, Porto ile 1 yıllık daha mukavelesi bulunan genç savunmacı için resmi teklifte bulunacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ