MENÜ

Galatasaray'da 20 milyonluk kâr!

1.2 milyon bileklik satın alan Galatasaraylı taraftarlar, son 1 yılda da 350 bin lisanslı formayla kulübe ciddi gelir sağladı. GS Store Mağazacılık ciro rakamlarını ikiye katlayıp 110 milyon TL’ye ulaştı.

Galatasaray'da 20 milyonluk kâr!

Futbolda yaşanan tarihi başarısızlığa rağmen Galatasaray taraftarı görevini yaptı! Mali açıdan zor günler geçiren Galatasaray’da sarı kırmızılı taraftarlar, başarısızlığa karşın ‘Tek Yürek Tek Bilek’ kampanyası ve kulüp ürünlerine gösterdiği ilgiyle kulübünün yanında oldu. Taraftarların bu hamlesi, önemli bir gelir kalemi yaratırken, GS Store Mağazacılık da tarihinin en önemli ciro hedeflerinden birine ulaştı.

HER ŞEYE RAĞMEN

Mayıs ayı itibarı ile G.Saray’da toplam 1.2 milyon adet bileklik satıldı. Sadece bileklik değil, G.Saray taraftarı bu kampanya sonrasında sarı kırmızılı kulübün lisanslı ürünlerini de alıp satışlar artırdı. Her zaman Mayıs ayında yıllık ciro ve satış rakamlarının belirlendiği GS Store Mağazacılık da Mayıs 2015-Mayıs 2016 arasındaki 1 yıllık takvimde 350 bin adet lisanlı forma sattı. Şampiyonluk sürecinde 250 bine yakın forma satılırken sarı kırmızılı taraftarlar, kötü geçen bu sezon başlangıcından itibaren 100 bin adet forma aldı.

Lucescu'da büyük gün 21 Mayıs!

HEDEFİ BÜYÜTTÜLER

GS Store Mağazacılık da şimdiden geçen yılki ciro rakamlarını ikiye katladı, 110 milyon TL ciroya ulaştı. Mayıs sonuna kadar hedefin 120 milyon TL olduğu belirtildi. GS Store’da lisanslı ürünlere gösterilen ilgi ise 20 milyon TL kâr rakamına ulaşılmasını sağladı. Ay sonuna kadar da 23-25 milyon TL kar elde edilmesi hedefleniyor.

EFSANE KADRONUN FORMALARI YAPILIYOR

Galatasaray Kulübü, UEFA Kupası zaferinde sarı kırmızılı efsane kadronun giydiği formaların bire bir benzerini satışa çıkaracak.

İşte dünyanın en değerli futbol kulüpleri!

GS Store’da 17 Mayıs 2000’e özel olarak sarı kırmızılı taraftarlar için satışa sunulacak olan forma ve özel tişörtlerin fiyatı 59 lira olacak. Aynı zamanda GS Store 17 Mayıs coşkusu adına ‘Aslan Avda’ yarışması düzenleyeceğini de açıklamıştı.

G.SARAY’DA KUPA SEFERBERLİĞİ

Galatasaray’da akıllarda sadece Ziraat Türkiye Kupası var…

26 Mayıs’ta Fenerbahçe ile oynanacak olan kupa maçına sakatlıkları süren Semih Kaya ve Chedjou özel tedavi programı ile yetiştirilmeye çalışılıyor. Sarı kırmızılı takımın dünkü antrenmanına da bu 2 oyuncu dışında tüm futbolcular katılırken teknik direktör Riekerink’in, Akhisar Belediyespor kadrosuna Wesley Sneijder’ı dahil etmemesi bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet

20 bin Galatasaray forması ne olacak?

Haberin Devamı
YORUM YAZ