MENÜ

Galatasaray City

Daha önce Manchester City'den Elano ve Jo gibi isimleri renklerine katan Galatasaray'ın, yeni sezon listesi de City'li yıldızlarla dolu. Dzeko, Kolo Toure ve Lescott derken, Gael Clichy de radara giren son City'li oldu

Galatasaray City

Galatasaray ile Manchester City arasındaki transfer alışverişi daha uzun süre devam edecek gibi görünüyor... Daha önce İngiliz kulübünden Elano’yu satın alan, Jo’yu kiralayan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi şekillendirdiği transfer listesinde yine City’li birçok isme yer verdi. Bu oyuncuların başında uzun süredir gündemde olan Dzeko ile Kolo Toure geliyor. Daha sonra Lescott listeye dahil olmuştu. Radara giren son isim ise Gael Clichy. İşte bu dört futbolcuyla ilgili olarak yaşanan son gelişmeler:

Edin Dzeko

Mario Götze’nin ardından Lewandowski’yi de Bayern Münih’e kaptırmak üzere olan Borussia Dortmund’un transfer listesinde 1 numaraya yükseldi. Hatta Bild gazetesi, Boşnak golcünün Alman deviyle büyük ölçüde anlaştığını duyurdu. Dolayısıyla bu transfer girişiminde Galatasaray’ın işi hiç kolay olmayacak.

Haberin Devamı

EDIN DZEKO'NUN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kolo Toure

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kulüpten ayrılacak ve birçok talibi var. Uzun süredir Galatasaray’ın gündeminde. Geçtiğimiz günlerde Fransız kulübü Monaco’ya göz kırpmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı takımda Drogba, Eboue gibi Fildişi Sahilli futbolcular olması, 32 yaşındaki oyuncunun ibresini Florya’ya çevirmesine sebep olabilir.

KOLO TOURE'NİN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Joleon Lescott

Son yaptığı açıklamada artık rotasyondan sıkıldığı için City’den ayrılabileceğini dile getirdi. 30 yaşındaki stoper, “Eğer kendi kulübünüzde yedek kalıyorsanız, İngiltere Milli Takımı’nda oynamayı bekleyemezsiniz. Bir savunma oyuncusunun en verimli olduğu yaşlardayım. Benim ayrılmam kulübüme bir şey kaybettirmez ama benim için önemli bir adım olabilir” ifadesini kullandı. Galatasaray, Lescott için yakın takibini sürdürüyor.

Haberin Devamı

JOLEON LESCOTT'UN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Gael Clichy

27 yaşındaki Fransız sol bek, Manchester City’nin önemli parçalarından biri. Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir şekilde geldi. Ancak Sarı-Kırmızılı kulübün CEO’su Lutfi Arıboğan’ın bu transferle yakından ilgilendiği belirtiliyor. Hatta Galatasaray’ın bu oyuncu için 7 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığı da iddialar arasında. Ancak City’nin Clichy’yi bırakıp bırakmayacağı konusunda henüz İngiltere cephesinden bir açıklama yapılmadı.

GAEL CLICHY'NİN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ