MENÜ

Galatasaray-Beşiktaş maçı kaç kaç? GS BJK canlı izle

Süper Lig'de 29. haftanın maçı Nef Stadı'nda oynanıyor ve kâbus gibi bir sezon geçiren Galatasaray, Avrupa potasına yükselmeyi amaçlayan Beşiktaş'ı ağırlıyor. Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray - Beşiktaş maçını Atilla Karaoğlan yönetiyor. beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanan, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray Beşiktaş canlı izle, Galatasaray Beşiktaş 1 şifresiz' araması yapıyor. GS - BJK maç kaç kaç? Galatasaray - Beşiktaş maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Galatasaray-Beşiktaş maçı kaç kaç? GS BJK canlı izle

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında 3 puan için kozlarını paylaşıyor. Kötü gidişata Göztepe ve Rizespor galibiyetleriyle son vermesine rağmen Konyaspor'a kaybeden, 35 puanla 13. sırada bulunan Galatasaray, evinde kazanıp taraftarına derbi zaferi hediye etmek istiyor. 9 maçtır kaybetmeyen ve 45 puanla 8. sırada yer alan Beşiktaş ise Avrupa potasında yer almak için derbide kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan ilk maç Beşiktaş'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Hatırlanacağı üzere, Galatasaray'ın 35'te Alexandru Cicaldau ile bulduğu gole 39 ve 64'te Cyle Larin'in golleriyle karşılık veren Siyah Beyazlılar, 3 puanı kapan taraf olmuştu. Galatasaray, 81'de Mostafa Mohamed ile penaltı kaçırmış, kalesinde devleşen Ersin Destanoğlu galibiyetin mimarı olmuştu.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

BEŞİKTAŞ FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Beşiktaş maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray - Beşiktaş ilk 11'ler:

Galatasaray: Pena, Omar, Nelsson, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Emre, Kerem, Mohamed

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Umut, Atiba, Can, Ghezzal, Teixeira, Kenan, Güven

YORUM YAZ