MENÜ

Galatasaray Beşiktaş derbisi / maçı saat kaçta hangi kanalda ? (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray Beşiktaş mücadelesi, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiriyor. Galatasaray Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek için sahasında derbiden mutlak zaferle ayrılmak isterken, Beşiktaş şampiyonluk yolunda yara almamak için zorlu Arena deplasmanında 3 puanı kovalayacak. Peki Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş derbisi / maçı saat kaçta hangi kanalda ? (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray Beşiktaş rekabeti, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasına damga vurmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, deplasmanda Avrupa kupalarına gitme hedefi bulunan Galatasaray'a konuk olacak.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

Dev derbide ilk raundu Beşiktaş kazanmıştı. 14 Aralık Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynan ilk maçta Galatasaray, Hollandalı yıldız futbolcusu Sneijder'in golüyle 1-0 öne geçmiş, Beşiktaş önce Mario Gomez ile beraberliği yakalamış Gökhan Töre'nin golüyle de kariılaşmadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta

Galatasaray Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 32. hafta karşılaşması 8 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de oynanacak

Galatasaray Beşiktaş maçı hangi kanalda

Galatasaray Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 32. hafta karşılaşması Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

YOK BÖYLE DERBİ

Haftanın, hatta sezonun maçı bugün oynanacak. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde tüm Türkiye’nin gözü Arena’da olacak. Yarıştan düşmüş gibi gözükse de zirveye ayar çekmek isteyen Galatasaray, Avrupa bileti için sahaya çıkacak. Beşiktaş ise kazanırsa en zorlu engeli aşacak, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Carole, Selçuk , Donk, Sneijder, Linnes , Yasin, Podolski
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Oğuzhan , Atiba, Sosa, Olcay , Quaresma, Gomez

Galatasaray'da yeni iki hoca adayı


RİEKERİNK OYUNCULARINA PATLADI

Riekerink, derbiden çok şampiyonluk yarışını konuşan oyuncularına sert çıktı.

Sezonun kalan 3 lig maçını kazanıp Avrupa bileti almak isteyen Galatasaray'ın kendi maçlarından çok Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışına odaklanmaları teknik direktör Riekerink’i de kızdırdı.

Antrenmanların öncesinde ve sonrasında sık sık oyuncularının şampiyonluk yarışı hakkında konuşmalarına artık dayanamayan Hollandalı çalıştırıcı son idmanın ardından takımı ile şu konuşmayı gerçekleştirdi:

“Bizim amacımız her maçımızı kazanmak... Kulübe, yönetime, taraftarlara ciddi bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluk her zaman şampiyon olmaktır... Ama bu gerçekçi bir hedef değil bu sezon için ve artık Avrupa vizesi almak önemli. Bunu başarmak da artık bizim elimizde. Bu da kupa dahil kalan tüm maçlarımızı kazanmaktan geçiyor.

Rakiplerimizin ne yaptığı, kimin şampiyon olduğu bizi hiç ilgilendirmiyor. Kendi üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Bu yüzden de kazanmaktan başka bir şey düşünmemenizi istiyorum.”

BEŞİKTAŞ'IN DERBİ PLANI: SALDIR!

Ligde bu akşam şampiyonluk yolundaki kritik maçta Galatasaray’a konuk olacak Kara Kartal’ın hocası Şenol Güneş, zaferin şifresi belirledi. Oyuncularından başlama düdüğüyle rakip kaleye baskı yapmalarını isteyen tecrübeli hoca, ilk 30 dakikada bulacakları golle işi erkenden bitirmeyi planlıyor.

Siyah-Beyazlılar’da, TT Arena’dan 3 puanla ayrılmanın formülünü belirlendi. Kara Kartal’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, hazırladığı 5 maddelik eylem planıyla birlikte Aslan’ı evinde yıkıp artık ufukta görülmeye başlayan şampiyonluğa Beşiktaş’ı bir adım daha yaklaştırmayı planlıyor.

Derbide oyunu takımın Alman golcüsü Mario Gomez’in üzerine kuracak olan Şenol hoca, orta alanda görev yapacak Jose Sosa ile kanatlardaki isimler Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma’nın desteğiyle ilk 30 dakikada gol bulup öne geçmeyi hedefliyor.

OYUN HAKİMİYETİ KURULACAK

Dev maça eksik kadroyla başlayacak olan Galatasaray karşısında skor avantajını yakaladıktan sonra rakibin direncini kırmayı planlayan Şenol hoca, ardından orta alandaki yoğun pas trafiğiyle birlikte oyunu Cim Bom’un sahasına yıkmayı planlıyor. Özellikle savunma oyuncularından tehlike yaratacak ve geri paslardan kaçınılmasını isteyen Güneş, topun olabildiğince Galatasaray’ın bölgesinde tutulmasını istedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ