MENÜ

'Galatasaray Başkanı'nı kimse itin köpeğin önüne atamaz!'

Sarı-Kırmızılı kulüpte dün basına, hatta genel kurul üyelerine kapalı gerçekleşen Divan Kurulu toplantısına işte bu sözler damga vurdu. Dursun Özbek, hem kendisinin hem de eşinin telefon numaralarının paylaşıldığını belirterek, “Galatasaray Başkanı’nı kimse itin köpeğin önüne atamaz” dedi.

'Galatasaray Başkanı'nı kimse itin köpeğin önüne atamaz!'

Galatasaray’ın dün yapılan Divan Kurulu toplantısı beklendiği gibi çok hareketli geçti. İlk olay; toplantının yönetimin isteğiyle sadece basına değil kongre üyelerine de kapalı olarak gerçekleştirilmesiydi. Bu durum büyük tepki çekerken, yönetimin buradaki hassasiyetinin kulüpten ihraç edilen Hakan Şükür ve Arif Erdem ile ilgili olduğu öğrenildi.

Daha önce eski oyuncuların kulüpten ihracını onaylamayan kongre üyelerinin bu konu hakkında konuşma yapıp, olayı tekrar gündeme taşımasından çekinen yönetim, bu yüzden kapalı oturum istedi ama bu konuda herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı bildirildi.

‘Gözlerinde nefreti gördüm’

En flaş gelişme ise toplantı sonunda yaşandı. Son olarak söz alan Teoman Kadıoğlu da diğer konuşmacılar gibi yönetimi sert bir şekilde eleştirdi. Konuşmasını bitirdikten sonra ise Başkan Dursun Özbek söz istedi. Kürsüye gelen Başkan, Kadıoğlu’nun konuşması sırasında gözlerinde nefret gördüğünü belirterek, “Galatasaray’da nefret değil, sevgi olmalı” dedikten sonra sözlerinin dozajını artırdı, noktayı koyduğunda ise salonda herkes adeta dondu kaldı: “Bir takım kişiler benim, eşimin telefonlarını paylaşmış. Arayıp, hem bana hem de eşime ağır küfür, hakaretler ettiler. Numaraları kapatmak zorunda kaldık. Madem burada kameralar yok, açık açık söyleyeyim. Galatasaray Başkanı’nı kimse itin köpeğin önüne atamaz, buna kimsenin hakkı yok.”

Serdar Dinçbaylı


Galatasaray'ın yabancıları isyan bayrağını açtı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ