MENÜ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Alınan sonuç kabul edilebilir değil

Galatasaray haberi... Süper Lig'in 2. haftasında evinde ilk maçına çıkan Galatasaray, Giresunspor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 77'de atılan golle sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Önbek, maçın arından değerlendirmelerde bulundu. Taraftara daha iyi olacaklarının sözünü veren Özbek, "Alınan sonuç kabul edilebilir değil. İstenmeyen bir mağlubiyet. Sezon başında olabilecek şeyler bunlar. Buradan çıkaracağımız dersler de var. Bireysel bir hatadan bir gol yedik. Bundan sonraki dönemde daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu taraftarın hak ettiği oyunu oynamamız lazım." dedi.

Galatasaray haberi... Süper Lig'in 2. haftasında evinde ilk maçına çıkan Galatasaray, Giresunspor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 77'de atılan golle sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, maçın arından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Taraftara daha iyi olacaklarının sözünü veren Özbek, "Alınan sonuç kabul edilebilir değil. İstenmeyen bir mağlubiyet. Sezon başında olabilecek şeyler bunlar. Buradan çıkaracağımız dersler de var. Bireysel bir hatadan bir gol yedik. Bundan sonraki dönemde daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu taraftarın hak ettiği oyunu oynamamız lazım." dedi.

YORUM YAZ