MENÜ

Galatasaray Barcelona canlı yayın (Galatasaray Barcelona Exxen canlı izle)

Galatasaray bu akşam dolu tribünler önünde Barcelona'yı konuk edecek. Teknik ekip ve futbolcuları Barcelona maçı öncesi Florya'da ziyaret eden Burak Elmas, takıma çeyrek finale kalınması halinde 650 bin Euro prim dağıtılacağının müjdesini verdi. Barcelona'yı NEF Stadı'nda 50 bin coşkulu taraftar bekliyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'Galatasaray Barcelona (Gs Barcelona) canlı izle, Galatasaray Barcelona şifresiz, Galatasaray Barcelona canlı yayın' araması yapıyor. Galatasaray Barcelona maçı ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Galatasaray Barcelona canlı yayın (Galatasaray Barcelona Exxen canlı izle)

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Barcelona'ya konuk olan Galatasaray, Camp Nou'dan müthiş sayılabilecek bir sonuçla döndü. Avrupa'nın en formda takımlarından Barcelona'ya hem de deplasmanda direnen Sarı-Kırmızılılar, golsüz beraberlikle tur şansını İstanbul'a taşıdı. Aslan, Nef Stadı'nda 50 bin taraftarının önünde konuk edeceği dev rakibini eleyip çeyrek finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Son 16 turuna kadarki performansıyla 17.5 milyon Euro kazanan Aslan, çeyrek finale kalırsa 1.8 milyon Euro daha alacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY - BARCELONA CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray - Barcelona maçı canlı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray - Barcelona maçını İtalyan hakem Daniele Orsato yönetiyor. TSİ 20.45'te başlayan ve Exxen'den naklen yayınlanan dev maç ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray - Barcelona ilk 11'ler:

Galatasaray: Inaki Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Frenkie, Pedri, Ferran Torres, Adama, Aubameyang

Aslan, Türk futbolu için sahaya çıkacak

Kağıt üzerinde Galatasaray, Barcelona ile karşılaşacak ama işin aslı Aslan, Türk futbolu için sahaya çıkacak. Eğer Avrupa’daki tek temsilcimiz Sarı-Kırmızılılar, Barça’yı yenerek adını Avrupa Ligi çeyrek finaline yazdırırsa, ülkemize 600 puan kazandıracak ve UEFA Ülke Sıralaması’ndaki 15.’lik savaşında Türkiye’ye altın değerinde puanlar kazandıracak. Aksini düşünmek bile istemiyoruz.

Haberin Devamı

Avrupa Ligi tehlikesi

Aslan, rakibine elenirse Avrupa’da takımımız kalmayacak. Şu an sıralamada 27.100 puanla 19. sırada yer alan Türkiye’nin 15.’lik rüyası sona erecek. Eğer sezonu 15. bitiremezsek; 2023-24 sezonunda Avrupa’ya 5 yerine 4 takımla, Şampiyonlar Ligi’ne 2 yerine 1 takımla gideceğiz, Avrupa Ligi’ne de 1 yerine hiç takım gönderemeyeceğiz.

Turu geçerse 1.8 milyon Euro

Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na kalarak 17.5 milyon Euro gelirin sahibi olan Galatasaray, eğer Barcelona’yı devirir ve adını çeyrek finale yazdırırsa, kasasına buna ek olarak 1.8 milyon Euro koyacak. Sarı-Kırmızılılar’ın, UEFA’nın yayın geliri havuzundan ise bu sezon ortalama 5 milyon Euro civarı bir para alması bekleniyor.

Domenec Torrent: Oyuncularım için normal bir hafta değildi

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona maçı öncesi katıldığı basın toplantısında, oyuncularının zorlu mücadeleye iyi hazırlandığını kaydederek, "Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi. Benim için bir maçı kazanmanın en önemli yolu bir önceki maçı kazanmaktır. Eğer Beşiktaş’a kaybetmiş olsaydık, onlara karşı daha iyi bir ekiple neden oynamadık diye bana sormuş olacaktınız belki. Oyuncularım için normal bir hafta değildi. Beşiktaş maçında yorgundular. Barcelona maçından sonra uçak İstanbul’a inemedi. İzmir’de antrenman yapmak durumunda kaldık. Pazar günü geldik ve pazartesi günü maç vardı. Oyuncular fiziken çok çalıştılar. İnanılmaz efor sarf etmeleri gerekti. Yine de son dakikaya kadar, 90 dakika mücadele etmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'Adil değerlendirme yapalım'

Barcelona’ya karşı oynamanın çok farklı olduğunu belirten Torrent, "Barcelona gibi bireysel kalitesi üst düzey olan oyunculara karşı oynamak elbette farklı bir şey. Biz mutlaka tur atlamak için çalışıyoruz. Oyun anlayışımız da buna odaklanmış şekilde. Türkiye’de Barcelona’yı yeterince tanımayan insanlar bir daha baksın. Bizimle oynadıkları maçtan sonra 4 gol atmayı başardılar. Dolayısıyla takımımızın Barcelona mücadelesini adil bir şekilde değerlendirmemiz gerekir. Barcelona şu anda dünyanın en iyi beş takımından biri" diye konuştu.

Haberin Devamı

'Zor dakikalara hazırlanalım'

Torrent, kurguladığı oyun planı hakkında da ipuçları verirken, "Beşiktaş maçında beklerimizi çok ileride oynatma planımız yoktu. Bekler kontraya karşı daha içeride oynuyordu. Bu kez bireysel olarak daha üstün olduğunu söyleyebileceğimiz bir takıma karşı oynayacağız. Toplu ve birlikte oynamaya dikkat etmemiz gerekiyor. Bu sayede başarı sağlayabiliriz. Dünyanın bütün takımları için geçerli bu. Barcelona'ya karşı sahada daha geride oynamak zorunda kalıyorlar. Onlara karşı oynadığımızda bazı zor dakikaları geçirmeye hazırlıklı olmamız gerekiyor" dedi.

'Açık oyun etkili olmayacak'

Barcelona gibi bir takıma karşı açık oyunun fayda sağlamayacağını savunan Torrent, "Barcelona’ya karşı açık oyun çok akıllıca olmayacaktır. Takımla birlikte hareket etmemiz çok önemli. Bireysel oynamaya kalkarsak başımız derde girebilir. Kompakt hareket etmemiz ve takım ruhunu canlı tutmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçta Barcelona’ya aynı şekilde oynamayı planlıyoruz. Final gibi ciddiye aldığımız bir maç" açıklamasını yaptı. 'Taraftarla güçlü oluyoruz' Galatasaray’a yüzde kaç kazanma şansı verdiği sorusunu Domenec Torrent, "Yüzde veremem. Kendi sahamızda taraftarımız bize çok yardımcı oluyor. Beşiktaş maçında son 15 dakikada takım zorlandığı anda çok yardımcı oldular. Mutlaka bize yine çok destek olacaklar. Onlar bizim yanımızda olduklarında çok daha güçlü oluyoruz. Barcelona için zor olacak bir maç ayarlamaya çalışıyoruz. Savunmada mükemmel olmak gerekiyor. Gol atma şanslarımız mutlaka olacak. Barcelona’ya karşı kalecimiz başta olmak üzere ilk dakikadan itibaren iyi oynamak gerekiyor. Daha sonra bazı fırsatlardan sonuç alabileceğimize inanıyorum" diye cevapladı.

Haberin Devamı

Barcelona hayalini cevapladı

59 yaşındaki çalıştırıcı, eski takımı Barcelona'da teknik direktörlük hayalinin olup olmadığı sorusuna, "Şu anda Galatasaray’da çok mutluyum. Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Önümüzdeki üç, dört, beş yıl burada olsam benim için harika olur. Şu anda asıl baktığımız önümüzdeki maç. Galatasaray sonrası bir plan düşünmüyorum" cevabını verdi.

Xavi, iddialı konuştu

Barcelona'da görev aldıktan sonra takımı içinde bulunduğu bunalımdan kurtaran ve iyi bir futbol oynatmaya başlayan teknik direktör Xavi Hernandez görev sürecindeki en büyük hayal kırıklıklarından birini favori olduğu Galatasaray mücadelesinde yaşamıştı. Katalanlar 17 maç aradan sonra skor üretemeden bir mücadeleyi tamamlamış ve Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçı 0-0 sonuçlanmıştı. İspanyol ekibinin teknik direktörü Xavi bugün oynanacak rövanş öncesinde iddialı konuştu.

Real öncesi rotasyon yapmayacak

Galatasaray maçından 3 gün sonra ligde Real Madrid ile oynayacakları için Avrupa Ligi'nde rotasyon yapıp yapmayacağıyla ilgili soruya genç teknik adam, "Olabilecek en iyi 11'i sahaya süreceğim. Durumlara da bağlı olarak bir 11 belirleyeceğim. Sakatlıklar, yorgunluklar ve cezalardan sonra en iyi kadromuzla sahada olacağız" dedi. İlk maçın sonucunu artık geride bıraktıklarını belirten Barça'nın hocası, "Yolumuza devam etmek için kazanmamız gerekiyor. Türkiye'de kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Sahne Mohamed'in!

Mısırlı forvet, geçen sezonki performansının ardından Fransız ekiplerinin radarına girmişti. Mohamed, bu sezona istediği gibi başlayamadı, düşüş yaşadı. Ancak Torrent’in gelmesinin ardından yeniden formu yükselen 24 yaşındaki golcü için Barcelona maçı, kendisini tüm Avrupa’ya yeniden göstermesi için önemli bir fırsat. Mohamed, sergileyeceği performansla yeniden transfer piyasasında sahneye çıkabilir.

Barcelona ile 10. kapışma

Galatasaray ile Barcelona bugüne kadar Avrupa kupalarında 9 kez rakip oldu. Hepsi Şampiyonlar Ligi’nde oynanan mücadelelerde Sarı- Kırmızılılar 1 kez sahadan galip ayrılırken, İspanyol temsilcisi ise 5 kez kazandı. 3 maç da berabere sona erdi. Aslan 6 kez gol sevinci yaşarken, Barça da 14 gol kaydetti.

YORUM YAZ