MENÜ

Galatasaray açıklaması: Taraftara umut veriyor!

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Galatasaray, Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sezon başında yeni bir kadro yapılanmasına giden Sarı-kırmızılılarda, genç oyuncuların performansı da dikkat çekiyor. A Spor'da konuşan Serdar Sarıdağ, Galatasaray'daki yeni yapılanmayı değerlendirdi ve gelecek için umut verdiğini söyledi.

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Galatasaray, Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sezon başında yeni bir kadro yapılanmasına giden Sarı-kırmızılılarda, genç oyuncuların performansı da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

A Spor'da konuşan Serdar Sarıdağ, Galatasaray'daki yeni yapılanmayı değerlendirdi ve gelecek için umut verdiğini söyledi.

Galatasaray'ın şu andaki durumunun taraftarı üzmediğini ifade eden Serdar Sarıdağ, "Avrupa'daki durumu Galatasaray'ı kurtarıyor. Sezon başında Fatih Terim, 'Biz bir yapılandırmaya gittik' dedi. Buna rağmen bu kadro taraftara umut veriyor. Bu kadro planlamasının meyvelerini toplayacaklar hiç acele etmesinler." dedi.

YORUM YAZ