MENÜ

Galatasaray'a Nagatomo müjdesi

Geldiği günden itibaren müthiş bir özveri ve mücadele örneği göstererek şampiyonlukta büyük katlı sağlayan Yuto Nagatomo konusunda Galatasaray'ın mutlu sona ulaştığı öğrenildi.

Galatasaray'a Nagatomo müjdesi

Sarı kırmızılılar'ın Japonya milli takımı ile Dünya Kupası'nda son derece başarılı performans sergileyen Nagatomo'nun transferi konusunda Inter ile büyük oranda anlaştığı ve transferin kısa süre içerisinde resmiyete döküleceği öğrenildi.

Geçen sezonun bir başka başarılı ismi Ryan Donk için de girişimler sürüyor. Terim'in gelişi ile birlikte adeta yeni bir transfer haline dönüşen Donk ile kısa zaman içinde sözleşme uzatılması bekleniyor. Terim'in Donk'un Selçuk İnan ve Fernando Reges ikilisi ike yakaladığı uyumdan ve takıma sağladığı katkıdan son derece memnun olduğı ve hollandalı oyuncu ile sözleşme imzalanmasını istediği öğrenildi.

Ligin sona ermesi ile birlikte Galatasaray'ın gündemine gelen ilk isim olan Muğdat Çelik transferinde ise herhangi bir pürüz olmadığı ve 27 yasındaki oyuncunun da Galatasaray'da oynamak istediği için Süper Lig'den gelen diğer teklifleri reddettiği idda edildi. Galatasaray'ın muğdat transferini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor. (Bein Sports)

Haberin Devamı
YORUM YAZ