MENÜ

Galatasaray'a Mayıs ayında para yağdı

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Mayıs ayında lisanslı ürünlere büyük ilgi gösterdi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, son 1 ay içinde satışların 13 milyon TL’yi aştığını, müthiş bir hava yakaladıklarını söyledi.

Galatasaray'a Mayıs ayında para yağdı

Şampiyonluk ayında Galatasaray’ın kasası doldu taştı... Sarı-Kırmızılı tarafarlar, özellikle Mayıs ayında lisanslı ürünlere büyük ilgi göstermiş durumda. Konuyla ilgili bilgiler veren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Sadece Mayıs ayı satışlarımız 13 milyon TL’yi aşmış durumda. 1.5 milyon TL kâr aşılmış durumda. Müthiş bir eğrideyiz. Mağazalara koşun. Localara ve kombinelere 1 ay içinde hücum edin ve tüketin diyorum. Taraftarı olmayan Galatasaray yok hükmündedir” dedi. Yellow Friday kampanyasında satışların 4-5 kat arttığını hatırlatan Cengiz, Grey Weekend’de de taraftardan 20 milyon TL’lik stokları tüketmelerini beklediğini açıkladı.

Gri haftasonu bugün başlıyor

Camianın beklediği gün geldi... Galatasaray’da Grey Weekend (gri haftasonu) kampanyası bugün itibarıyla başlıyor. GSStore’da tüm ürünler, 21. şampiyonluğa özel olarak yüzde 21 indirimle satışa sunulacak. Pazar akşamına kadar devam edecek olan kampanyada, Türkiye genelindeki 20 milyon TL’yi bulan stokların eritilmesi hedefleniyor. Bu stokların bitirilmesi halinde tüm mağazalara yeni sezon ürünleri gönderilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ