MENÜ

Galatasaray 8 numara için büyük oynuyor! İki yıldızdan birisi alınacak

Galatasaray iki yıldıza yoğunlaştı. Banega ile büyük ölçüde anlaşan yönetim B planını belirledi... Porto ile sözleşmesi biten Hector Herrera için harekete geçme kararı alındı.

Galatasaray 8 numara için büyük oynuyor! İki yıldızdan birisi alınacak

Fatih Terim'in raporu sonrasında 8 numara transferini gündemin ilk sırasına alan Galatasaray büyük oynuyor!.. Yaklaşık 15 gündür Sevilla'lı Ever Banega ile yakın temasta olan Sarı-Kırmızılılar, B planını belirledi. Yönetimin yine çok flaş bir ismi teklif götüreceği öğrenildi.

Haberin Devamı

BONSERVİS BEDELİ YOK!

Cim Bom'un masaya oturmayı planladığı ismin Hector Herrera olduğu belirlendi... Porto ile sözleşmesi sona eren Meksikalı yıldızın bonservisinin elinde olması transferi cazip kılıyor.

MENAJERİYLE TEMAS KURULDU

Yönetimin Herrera'nın menajeriyle temasa geçerek teklif yapacağı ifade edildi. Ancak yıldız futbolcunun Meksika ile Copa America'da bulunması görüşmeleri yavaşlatıyor.

HEDEF BİRİSİNİ BİTİRMEK​

Banega onusunda Sevilla'nın yanıtını bekleyen Galatasaray bir yandan da Herrera için temaslarını sürdürecek. Yönetim iki yıldızdan birisini mutlaka kadroya katmak istiyor.

TALİPLERİ ÇOK FAZLA

Herrera bonservisi elinde olduğu için birçok takımın transfer hedefinde yer alıyor.

53 MAÇTA FORMA GİYDİ

Haberin Devamı

Müthiş bir istikrara sahip olan Meksikalı Hector Herrera geçtiğimiz sezon 53 resmi maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol atarken 3 de asist yaptı.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ