MENÜ

Galatasaray 6-7 River Plate

Galatasaray Royal Cup'ta River Plate'e normal süresi 1-1 biten maçın penaltı atışlarında 6-5 kaybetti.

Galatasaray 6-7 River Plate

Antalya'da devre arası kampında Royal Cup'a katılan Galatasaray, Arjantin takımı River Plate ile karşı karşıya geldi. Aslan yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıktı. Eray, Emre Can, Koray, Hamit, Tarık, Yekta, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Pandev, Yasin, Umut ile sahaya çıkan Galatasaray, 41. dakikada Pandev ile golü buldu. Yasin Öztekin'in ceza sahası içerisine kullandığı frikiği arka direkte olan Koray Günter daha müsait pozisyonda olan Pandev'e indirdi. Makedon futbolcuya sadece dokunmak kaldı ve Sarı-Kırmızılılar 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

9 değişiklik birden


Mücadelenin ikinci yarısında, 53. dakikada Galatasaray 9 oyuncu birden değiştirdi. Semih, Melo, Selçuk, Sabri, Telles, Hakan, Bruma, Sneijder, Olcan, Burak ve Alperen oyuna dahil oldu. 87. dakikada River Plate ilginç bir gol attı. Galatasaray yarı alanından serbest vuruş kazanan Arjantin ekibinde Braian Molina, hakemin düdüğünü çalmasını beklemeden kaleye şutunu gönderdi. Kaleci Alperen biraz önde olduğu için topa müdahale edemedi ve top filelerle buluştu. Bu golden sonra Galatasaraylı futbolcular itiraz etti. Ancak hakem Mustafa Öğretmenoğlu golü verdi. Mücadelenin 90 dakikası 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı ve penaltı atışlarına geçildi.

Finalin adı Beşiktaş - River Plate


River Plate, penaltı atışlarında Galatasaray'ı 6-5 mağlup etti ve finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu. Galatasaray, yarın 16.00'da Guaratingueta ile üçüncülük maçı yapacak. Final ise saat 21.00'de Beşiktaş - River Plate arasında oynanacak.
Galatasaray'da Burak Yılmaz endişesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ