MENÜ

Galatasaray 3 attı, 6 kazandı

Rodrigues’in cezasında Feghouli müthiş bir dönüş yaptı, ıslıklanan Ömer attığı golle özgüven kazandı, altyapıdan 4 oyuncu kendini gösterdi ve üçlü defans sınıfı geçti.

Galatasaray 3 attı, 6 kazandı

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Süper Lig'de 3 hafta sonra Kayseri'de 3-0 kazanarak milli araya rahatlayarak giren Galatasaray'da moraller yerine geldi. İşte sarıkırmızılı takımı sevindiren gelişmeler:

Haberin Devamı

Kadir Has'ta maçı bitiren 11'de altyapıdan 4 oyuncu vardı. (İsmail Çipe, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Yunus Akgün)

Üçlü savunmaya dönen ve gol yemeden maçı tamamlayan Galatasaray, 3-5-2 sistemi ile yoluna devam edecek.

Rodrigues'in cezasında bulduğu şansı iyi değerlendiren Feghouli, hocasına verdiği sözü tuttu ve formayı sonunda kaptı.

Ndiaye ve Donk'un yokluğunda kadrodaki tek ön libero olan Selçuk İnan, Kayseri'de asist yaptı ve performansıyla güven verdi.

Türk Telekom Stadı'nda ıslıklanan Ömer Bayram, Kayseri'de attığı golle kendisine geldi ve yeniden özgüven kazandı.

Tamamen iyileşen Fernando ve Eren milli arada dönüyor. Nagatomo da takıma katılacak, teknik heyetin ilk 11 için alternatifleri çoğalacak.

Haberin Devamı

G.SARAY'DA EMRE AKBABA SÜRPRİZİ

Erzurum maçında sol ayak baş parmak tarak kemiği kırılan ve devreyi kapattığı bildirilen G.Saray'ın yeni transferi Emre Akbaba'dan iyi haber geldi. Yapılan kapalı redüksiyon yöntemi sonrası 30 Eylül'de ayağı alçıya alınan Emre'nin bu hafta alçı çıktıktan sonra güçlendirme çalışmalarına başlayacağı kaydedildi. 26 yaşındaki futbolcunun Aralık ayının 2. ya da 3. haftasında çalışmalara başlamasının beklendiği öğrenildi.

FATİH TERIM AMELİYAT OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, lige verilen milli arayı fırsat bilerek sinüzit operasyonu geçirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Sağlık durumu iyi olan Fatih Terim'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.

YORUM YAZ