MENÜ

Gabriel Barbosa: Fenerbahçe'ye teşekkür ederim

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Brezilyalı genç forvet oyuncusu Gabriel Barbosa, sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Gabriel Barbosa: Fenerbahçe'ye teşekkür ederim



Fenerbahçe'nin transferi için kulübü Santos'a 20 milyon euro önderdiği belirtilen Gabriel Barbosa, Facebook hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Barbosa, Fenerbahçe'ye teklif için teşekkür ederken; "Zico, Alex, Deivid ve Roberto Carlos gibi isimlerin forma giydiği ve büyük başarılar elde ettiği Fenerbahçe'nin teklifi beni değerli hissettirdi ancak benim Santos'taki görevim henüz bitmedi" ifadesini kullandı.

Barbosa, Portekizce, İngilizce ve Türkçe olarak teşekkür ederek başladığı mesajında şöyle dedi:

Değerli takipçilerim ve taraftarlar. Son birkaç gündür hakkımda çıkan transfer haberlerini okuyorum. Bugün de bu konudaki son kararımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu hafta sonu menajerim, benimle ve ailemle buluşarak Fenerbahçe'nin teklifini iletti. Bir profesyonel olarak bu teklif beni değerli hissettirdi. Hele ki teklifi yapan, Zico, Alex, Roberto Carlos ve Deivid'in büyük başarılar kazandığı Fenerbahçe olunca bu teklif beni daha da heyecanlandırdı.

Özellkle sosyal medyadan bana destek ve moral veren Türk taraftarlara teşekkür ediyorum. Ancak 19 yaşındaki biri olarak, Santos'taki görevimin tam olarak bitmediğini düşünüyorum. Burada çok şey öğrendim ve kulüpte kalıp bu harika taraftarın desteğini alarak kendimi ödüllendirmek istiyorum. Menajerime de söylediğim gibi ben Santos'ta kalıp, kupalar kazanıp, tarih yazmak istiyorum.

Çok teşekkür ederim.

Gabriel Barbosa

Haberin Devamı
YORUM YAZ